Viorel Hizo despre revenirea pe banca Rapidului: „Există această problemă!”

Sfaturile unei legende rapidiste pentru actuala conducere!

În ultimul interviu acordat de Viorel Hizo pentru contul oficial de Youtube al clubului FC Rapid, acesta a vorbit despre revenirea pe banca Rapidului și atribuțiile sale în acest moment pentru clubul alb-vișiniu.

În vârstă de 72 de ani, acesta a început prin a discuta despre revenirea pe banca tehnică alături de actualul antrenor, Nicolae Grigore.

„Este o idee şi nu pot să neg că Grig vrea acest lucru, aşa cum vrea şi staff-ul administrativ. Însă în acest moment este foarte greu să mă deplasez şi să stau în Bucureşti.

Asta înseamnă să locuiesc la un hotel, să mănânc la un restaurant… pentru că trebuie să trăieşti viaţa de zi cu zi. Iar COVID-ul acesta este o problemă mare ţinând cont şi de vârsta pe care eu o am. Nu pot să neg că îmi este teamă. Din punct de vedere mental şi fizic nu se pune problema să nu pot să îl ajut pe Grig. Însă există această problemă”, a declarat Viorel Hizo.

Viorel Hizo a continuat spunând că actualul tehnician trebuie să demonstreze până la finalul acestui sezon, ceea ce poate și trebuie să fie susținut de toată lumea pentru a obține promovarea.

„Nicolae Grigore trebuie să ne demonstreze că el este soluţia pentru a promova. Toată lumea trebuie să îl ajute, toţi trebuie să fie în jurul echipei, pentru că o promovare nu depinde doar de antrenor. Sunt multe lucruri care duc la succesul unei echipe. Şi este şi păcat ca Rapid să nu promoveze în acest an când se termină noul stadion din Giuleşti. Deci e important ca finalizarea noului stadion să fie urmată de o promovare”, a mai spus Viorel Hizo.

Acesta este de părere că echipa are nevoie de continuitate iar conducerea să mizeze pe un singur antrenor.

„Rapidul de azi a avut un parcurs foarte bun în ultimii trei ani, însă a început greu acest campionat. Şi-a revenit spre final de an şi e pe un loc de play-off. Trebuie să muncească mult mai mult. Şi trebuie să se renunţe la ideea de a schimba antrenorul în momentul în care echipa nu funcţionează cum trebuie. Este o problemă acest lucru. Trebuie să aibă o stabilitate şi financiară, dar şi a staff-ului tehnic şi administrativ”, a mai afirmat Viorel Hizo.

Pe 1 decembrie 2020, Rapid anunța printr-un comunicat de presă că Viorel Hizo urmează să fie alături de club. Poziția oficială nu a fost încă comunicată însă cel mai probabil va ocupa funcția de director tehnic și va lucra de la distanță.

„Viorel Hizo va fi alături de clubul nostru, urmând a colabora cu noul antrenor principal Nicolae Grigore”, scria în comunicatul de prezentare al noului antrenor de la clubul giuleștean.

Foto: FC Rapid 1923

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
348AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI