septembrie 18, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

viitor-andrei-chindris

Ce se întâmplă cu Andrei Chindris după gafele din meciul cu Universitatea Craiova?

Valeriu Iftime, a comentat prestaţia slabă a lui Andrei Chindriş, fundaşul care a comis ambele penalty-uri ale partidei cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a câştigat la Botoşani cu 2-0, din două lovituri de la 11 metri, ambele fiind comise de Andrei Chindris, unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi din Liga 1. Primul penalty a fost acordat pentru un fault al lui Chindriş asupra lui Mihăilă. Chindriş a comis şi faultul din careu asupra lui Gustavo care a dus la acordarea celui de-al doilea penalty pentru oaspeţi.

Patronul lui FC Botoşani a comentat prestaţia fotbalistului curtat până la izbucnirea pandemiei de FCSB, dar şi monitorizat de cluburi din străinătate.

”Eu am văzut la el o atitudine uşor ”vedetistă”. Nu mai munceşte la fel, nici el, nici Dugandzic, care dădea un gol pe meci înainte. Nu regret că nu a plecat, el a avut o cotă bună înainte de a se întrerupe campionatul. Este un copil tânăr, ştie ce are de făcut, a avut ghinion.”, a spus Valeriu Iftime imediat după înfrângerea cu oltenii.

De asemenea, Gigi Becali poate să îşi ia adio de la Chindriş. Finanţatorul moldovenilor a anunţat că fundaşul de la echipa sa nu va mai ajunge la FCSB, chiar dacă este dorit insistent de gruparea „roş-albastră”.

“Nu ştiu dacă FCSB mai este o destinaţie pentru el acum. Nu e un jucător lent sau nepriceput, e un jucător cu inteligenţă în joc. Eu cred că este un jucător important în România şi va creşte în continuare.”, a mai declarat Valeriu Iftime.

Conform Transfermarkt, fundașul în vârstă de 21 de ani al botoșănenilor este cotat în prezent la 800.000 de euro și a evoluat în acest sezon în 32 de partide în toate competițiile interne.

Poza: Facebook/UCVOficial

CITEȘTE ȘI:
Dusan Uhrin nu a rămas deloc impresionat de jocul campioanei CFR
Adrian Păun a vorbit despre problemele pe care le-a avut CFR Cluj înainte de partida cu Gaz Metan
Dan Petrescu acuză din nou jocuri de culise în Liga 1!

Summary
Ce se întâmplă cu Andrei Chindriș după gafele din meciul cu Universitatea Craiova?
Article Name
Ce se întâmplă cu Andrei Chindriș după gafele din meciul cu Universitatea Craiova?
Description
Valeriu Iftime, a comentat prestaţia slabă a lui Andrei Chindriş, fundaşul care a comis ambele penalty-uri ale partidei cu Universitatea Craiova.
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo