septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

gabi-tamas

Verdict neașteptat pentru Gabi Tamaș, după accidentarea suferită la Bacău!

Cât va lipsi căpitanul Universității de pe teren?

Desemnat căpitan la Universitatea Cluj încă de la primul său meci oficial pentru „șepcile roșii”, Gabi Tamaș nu a avut parte de un debut cum și-ar fi dorit, chiar dacă echipa sa a câștigat meciul.

Universitatea Cluj a câștigat primul meci din noul sezon al Ligii a 2-a, scor 1-0 în fața celor de la Aerostar Bacău, grație golului marcat de unul dintre veteranii echipei, Dorin Goga, însă a suferit o pierdere importantă.

În minutul 78 al partidei, Gabi Tamaș a șutat puternic, peste poarta gazdelor, iar apoi a acuzat dureri la piciorul stâng și a fost scos pe targă de pe teren. Acesta nu mai putea călca în picior și a ieșit ținându-l de mână pe unul dintre membrii staff-ului medical de la U Cluj, semn că accidentarea nu este una superficială. Ulterior, fundașul ardelenilor a fost transportat cu ambulanța la spital.

Daniel Stanciu, președintele echipei clujene, a oferit primele detalii despre starea de sănătate a celui mai important jucător din echipă imediat după meci și spera ca accidentarea să nu fie una atât de gravă.

„E greu de spus, la spital era foarte aglomerat și când faci un RMN cel mai bine e să îl faci după 24 de ore. Se va întoarce cu echipa la Cluj și va face mâine un RMN. La genunchi e problema. Să sperăm că e doar la menisc, pentru că perioada de refacere e mai mică. Ar fi o pierdere mare. E un jucător important. Și mai ales pentru grup… e un jucător care trage echipa după el, e antrenorul din teren”, a spus Daniel Stanciu.

Veste bună pentru fani, după testul RMN efectuat de Tamaș!

Deși primul verdict al medicilor a fost ruptură de ligamente, ceea ce l-ar fi ținut pe Tamaș pe tușă peste 6 luni și i-ar fi putut grăbi retragerea, acest lucru nu s-a confirmat și la testul RMN pe care fundașul în vârstă de 36 de ani l-a efectuat.

Fotbalistul a fost consultat la Cluj Napoca de un medic specialist și după mai multe investigații veștile n-au mai fost atât de proaste. Gabi Tamaș are ruptură de menisc și întindere de ligamente. Asta înseamnă că trebuie operat la menisc, dar că perioada de pauză este mult mai mică. În 6 săptămâni după operație, fundașul central al trebui să se întoarcă pe teren.

Chiar și așa, Universitatea Cluj nu se va putea baza pe Gabi Tamaș mai devreme de finalul lunii octombrie, dacă lucrurile vor merge pe un făgaș normal.

Următoarea partidă a „Sepciilor Roșii” va avea loc luni, 7 septembrie 2020, acasă, pe Cluj Arena, de la ora 18:30, în compania celor de la Politehnica Timișoara, preluată în acest sezon de Dan Alexa. În prima etapă a noului sezon de Liga a 2-a, bănățenii au remizat pe teren propriu, 0-0 cu CS Mioveni, formație care a luptat sezonul trecut pentru promovarea în Liga 1, pierzând însă barajul în dublă manșă cu Chindia Târgoviște.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Verdict neașteptat pentru Gabi Tamaș, după accidentarea suferită la Bacău!
Article Name
Verdict neașteptat pentru Gabi Tamaș, după accidentarea suferită la Bacău!
Description
Cât va lipsi căpitanul Universității de pe teren?
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo