octombrie 26, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

valeriu iftime botosani shkendija

Valeriu Iftime a găsit vinovații pentru eșecul suferit de FC Botoșani cu Shkendija!

Cine nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor patronului moldovean?

FC Botoșani a pierdut în fața macedonenilor de la Shkendija, scor 0-1, în turul 2 preliminar al UEFA Europa League.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Ibraimi, în minutul 2, cu un lob superb care l-a păcălit pe portarul Eduard Pap.

În minutul 67 al întâlnirii de la Botoșani, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Alimi a văzut cel de-al doilea cartonaș galben. Nici cu un om în plus pe teren FC Botoșani nu a reușit să înscrie în poarta macedonenilor, în ciuda ratărilor care i-au exasperat pe telespectatori.

Astfel, trupa lui Marius Croitoru a ratat calificarea în turul 3 preliminar al Europa League, unde ar fi putut întâlni echipa antrenată de către Jose Mourinho, Tottenham, care a trecut cu câteva emoții de bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv, după o victorie la limită, scor 2-1.

Valeriu Iftime a găsit vinovații pentru eșecul suferit de FC Botoșani pe teren propriu cu Shkendija. Deși a arătat cu degetul către Eduard Pap, portarul titular de la FC Botoșani, și Marko Dugandizc, Valeriu Iftime susține că echipa lui Marius Croitoru a făcut un joc bun, dar macedonenii de la Shkendija au înscris un gol norocos.

„Am pierdut, dar nu am jucat prost. Au dat un gol norocos. Un prieten de-al meu a spus că nu pot câștiga cu un portar bezmetic și un atacant inexistent. Echipa a încercat, a jucat, dar am primit acel gol norocos. Am avut acel penalty pe care nu ni l-au dat. Atacantul nu a existat. Am avut câteva ocazii și nu s-a mișcat acolo în față. Ne-am făcut de râs și îmi pare rău. Am ratat o oportunitate imensă pentru Botoșani. Am rămas o echipă mică. Ne-a bătut o echipă mai mică decât noi, dar mai norocoasă.

De data asta nu am mai avut norocul de la Ordabasy, acolo am fost norocoși. Nu suntem o echipă care să facem diferența, suntem o echipă mică. Eu sunt nerovos și dezamăgit. Ei au trecut de mijlocul terenului de 2-3 ori. E un rezultat mincinos! În afară de faza golului, portarul meu nu a mai făcut nimic. Ce să mai zic. Au dat un gol norocos. Am avut un vârf care nu a existat. E posibil ca băieții să se fi gândit la Tottenham. Dacă ei s-au gândit la asta, atunci au rămas doar cu gândul…”, a spus Valeriu Iftime în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Ce a declarat Valeriu Iftime înaintea partidei FC Botoșani – Shkendija:

Valeriu Iftime a susținut înainte cu câteva ore de începerea partidei din turul 2 preliminar al UEFA Europa League că FC Botoșani va avea un meci greu cu macedonenii de la Shkendija. Acesta a acuzat lipsa de experiența pe care echipa lui o are în cupele europene, însă a sperat din tot sufletul ca băieții lui Marius Croitoru să depășească emoțiile și să se califice în etapa următoare, lucru care din păcate nu s-a întâmplat.

„E un meci complicat pentru noi, pentru că nu avem experiența acestor meciuri. Sper să depășim emoția și tracul. Una peste alta cred că este un meci important, se joacă fără spectatori și cred că asta este o problemă în tot fotbalul. Sper ca diseară să jucăm frumos și să ne calificăm”, declarase, optimist, Valeriu Iftime.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Valeriu Iftime a găsit vinovații pentru eșecul suferit de FC Botoșani cu Shkendija!
Article Name
Valeriu Iftime a găsit vinovații pentru eșecul suferit de FC Botoșani cu Shkendija!
Description
Cine nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor patronului moldovean?
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo