U Craiova 1948 s-a despărțit de Eugen Trică și de 8 jucători după promovare!

Schimbări masive la gruparea din Bănie!

U Craiova 1948 s-a clasat pe primul loc la finalul play-off-ului ligii secunde de promovare și astfel a revenit în Liga 1, tehnicianul echipei fiind Eugen Trică.

După ce în urmă cu puțin timp, oficialii clubului din Bănie susțineau că vor continua alături de Trică la Liga 1 și negau orice zvon despre plecarea acestuia, astăzi clubul a făcut anunțul despărțirii:

„Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră.”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Comunicatul clubului prin care comentau zvonurile despre despărțirea de Eugen Trică:

”În urma zvonurilor legate de o posibilă despărțire de antrenorul Științei, Eugen Trică, apărute în presă, facem precizarea că acest lucru nu este adevărat iar orice discuție în jurul acestui subiect este anodin. Odată cu revenirea echipei în Liga 1, singurele scopuri pe care le au anumite articole sunt de a destabiliza clubul, prin dezinformări”, anunţa clubul pe 18 mai.

Foto: GSP

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
348AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI