septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

transferuri-dinamo

Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo!

Contra a început revoluția pe care a promis-o!

După ce în cursul după-amiezei, conducerea tehnică a lui Dinamo a anunțat oficial transferul spaniolului Isma Lopez, fost jucător în La Liga la Athletic Bilbao și Sporting Gijon, gruparea din „Ștefan Cel Mare” a mai adus un jucător, semn că e nevoie de o schimbare majoră în cadrul lotului, acest lucru fiind anunțat și de antrenorul Cosmin Contra după eșecul din a doua etapă a Ligii 1 cu Chindia Târgoviște, în care „câinii” nu au dat niciun șut pe poartă.

„OFICIAL. Ismael Lopez Blanco la Dinamo București!
FC Dinamo București și Club Deportivo Tenerife au ajuns la acord pentru transferul fotbalistului spaniol Ismael Lopez Blanco la clubul din Ștefan cel Mare.
Ismael Lopez Blanco urmează să sosească la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna contractul cu clubul nostru, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado!”
, a fost prima postare în acest sens de pe site al clubului.

Fundașul stânga Isma Lopez (30 de ani), primul jucător de după înfrângerea cu Chindia care a semnat cu gruparea din „Ștefan Cel Mare”, a jucat pentru Athletic Bilbao între 2012 și 2013, iar ultima sa echipă din CV este Tenerife, cu care și-a rezolvat de curând problemele.

66 de meciuri are Isma Lopez în La Liga, marcând două goluri, el evoluând în divizia de elită pentru Athletic Bilbao și pentru Sporting Gijon. A adunat 16 meciuri pentru bascii de la Bilbao, marcând de două ori și oferind trei assisturi.

Format la o școală de fotbal din Pamplona, Isma Lopez, cotat acum la 450.000 de euro de site-urile de specialitate, a fost campion european cu naționala U17 a Spaniei și este pregătit pentru a doua experiență în străinătate, după ce a mai jucat în Cipru la Omonia Nicosia.

Al doilea transfer a fost anunțat după doar câteva ore!

La doar câteva ore distanță, Dinamo a mai anunțat azi un transfer, semn că planurile sunt mari în „Ștefan cel Mare”. Roș-albii au anunțat că se vor baza și pe Alexander David Gonzalez.

„OFICIAL. Alexander David Gonzalez la Dinamo București!
Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial că FC Dinamo București a ajuns la un acord cu fotbalistul Alexander David González, component al primei reprezentative a statului Venezuela, ultima oară la Club Deportivo Mirandés, pentru transferul la clubul din „Ștefan Cel Mare”.
Alexander David Gonzalez, fundaș dreapta, născut pe 13 septembrie 1992, va sosi la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna un contract cu clubul nostru, a precizat directorul sportiv al dinamoviștilor”
, se arată în comunicatul oficial al „câinilor roșii”.

În vârstă de 27 de ani, fotbalistul care joacă pentru naționala mare a Venezuelei din 2009 s-a despărțit în acest an de Mirandes.

Format de Caracas, fundașul a ajuns în Europa în 2012, la Young Boys Berna, care l-a împrumutat apoi la alte două echipe din Elveția: Aarau și Thun.

Apoi, noul jucător al lui Dinamo a ajuns în Spania, iar pe lângă Mirandes a mai jucat pentru Huesca și Elche.

Alexander David Gonzalez, cotat de Transfermarkt la 325.000 de euro, a strâns 48 de selecții pentru naționala mare a Venezuelei, reușind să marcheze un gol.

Cosmin Contra mai vrea un spaniol care a evoluat în Liga 1!

Cosmin Contra îl vrea și pe Pablo de Lucas, care și-a încheiat recent contractul cu FC Voluntari. Fotbalistul este însă dorit în continuare de antrenorul echipei, Mihai Teja.

”Pablo de Lucas ne-a ajutat foarte mult la FC Voluntari. Noi vrem să ne întărim și îl dorim în continuare. El e liber de contract, noi i-am oferit un contract bun, iar mâine așteptăm și răspunsul lui. Cum să mă supăr dacă s-a băgat pe fir și Dinamo? Dacă Dinamo îi dă bani mai mulți, normal că se duce acolo”, a spus Ioan Andone, președintele ilfovenilor.

Foto: Facebook/FCDinamoOfficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo!
Article Name
Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo!
Description
Contra a început revoluția pe care a promis-o!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo