septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Ekeng

Știu spaniolii despre cazul Ekeng?

Agenta lui Patrick Ekeng iese la atac!

Pe data de 6 mai 2016, avea să se întâmple una dintre cele mai mari tragedii din istoria fotbalului românesc: mijlocașul camerunez Patrick Ekeng, care era legitimat la Dinamo, avea să se prăbușească pe teren în minutul 69 al meciului cu Viitorul din „Ștefan Cel Mare”, iar la câteva ore după, la spital, acesta avea să treacă în neființă.

La 4 ani după teribilul accident, impresara Laurette Nogo, cea care l-a adus pe Ekeng la Dinamo, a vorbit despre ce s-a întâmplat:

„Soția lui Patrick a fost ultima oară la club la o săptămână sau două după înmormântare. A venit atunci să îi adune toate lucrurile lui Patrick. Știu că atunci fanii au adunat ceva bani care erau destinați familiei. Însă Nathalie (soția lui Ekeng) mi-a spus că oficialii clubului au anunțat-o că acei bani au fost folosiți pentru cheltuielile de înmormântare și pentru a trimite trupul lui Patrick în Camerun. Știu că suporterii voiau ca acei bani să fie dați familiei. Cred ca normal ar fi fost ca respectivele cheltuieli să fie suportate de club, nu tot de fani. Normal ar fi ca Dinamo să ajute în continuare familia lui Ekeng, însă nu cred că cei din vechea conducere le-au spus noilor patroni despre asta. Au rămas în urmă o soție și doi copii. Nu pot spune că e responsabilitatea lor după atâta timp în ideea în care ei nu și-au asumat-o atunci. De ce ar face-o acum?”, a explicat Laurette Nogo.

Patrick Ekeng a murit, după ce s-a prăbușit pe teren în minutul 69 al meciului cu Viitorul (3-3), suferind un șoc cardiogen. A fost urcat în ambulanță după 4 minute și dus la Spitalul Floreasca, medicii încercând să îl resursciteze timp de 80 de minute, însă fară succes.

Judecătoria Sectorului 2 a condamnat-o pe doctorița care trebuia să-l salveze pe Ekeng, la un an și jumătate de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității și este obligată să plătească 200.000 de euro despăgubire familiei lui Ekeng.

După acel incident, Ionuț Negoiță a promis susținere financiară pentru familie, însă aceștia așteaptă și astăzi banii strânși de suporteri, lucru probabil neștiut de noii investitori spanioli.

Ekeng a evoluat în 10 meciuri pentru Dinamo și a reușit un gol foarte frumos și foarte important, în derby-ul cu FCSB din semifinala Cupei României.

Poza: fcdinamo.ro

CITEȘTE ȘI:

Summary
Știu spaniolii despre cazul Ekeng?
Article Name
Știu spaniolii despre cazul Ekeng?
Description
Agenta lui Patrick Ekeng iese la atac !
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo