septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Sorin Cârţu

Sorin Cârţu, prima reacție după eșecul cu Tibilisi: „Nu puteam să spun nimic…”

„Scuze” după înfrângerea rușinoasă din Europa!

Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova, a oferit prima reacție oficială după înfrângerea cu Locomotive Tbilisi.

După meci, a fost sunat de mai multe agenții de presă, însă nu a răspuns nimănui, iar astăzi și-a cerut scuze și a vorbit despre ultimele 2 meciuri ale echipei:

„E o victorie meritată cu Astra, la modul cum am jucat, putea fi un scor mai mare. Bine că au trecut peste oboseala şi supărarea meciului de la Tbilisi, s-au adunat şi au luat punctele. A fost un rezultat foarte prost la Tbilisi, pe care nimeni nu l-a gândit, am fost surprinşi, este o surpriză mare, se mai întâmplă în fotbal şi din păcate noi am făcut parte din această surpriză. Trebuie să tragem ponoasele, să reparăm, să recâştigăm capitalul de simpatie pe care l-am avut.

După meci am primit multe telefoane de la toate televiziunile şi îmi cer scuze că nu le-am răspuns, fiindcă am avut o dispoziţie foarte proastă din cauza acelui eşec, nu puteam să spun nimic constructiv, am fost foarte supărat. E prea devreme să vorbim acum despre lupta la titlu, mai ales după această eliminare din cupele europene”, a declarat Sorin Cârţu.

Preşedintele Universităţii Craiova declarase în mai multe rânduri că în cupele europene trebuie să-şi demonstreze echipa adevărata valoare, cu un parcurs cât se poate de lung, chiar până în grupele competiţiilor. În schimb, oltenii au suferit una dintre cele mai umilitoare eşecuri din istoria participărilor echipelor româneşti în cupele europene.

Sorin Cârţu este golgheterul all-time al Universității Craiova în cupele europene cu 11 goluri în 37 de meciuri.

Oltenii au fost învinși în Georgia cu 2-1 de Locomotive Tbilisi, golul Craiovei fiind înscris de Ștefan Baiaram, cu greu abia în minutul 90+4.

Cu doar 6 șuturi pe poartă împotriva georgienilor și cu un joc șters, oltenii au părăsit Europa League încă din turul 1 preliminar, eliminare care ne trimite încet spre lumea a 4-a a fotbalului, alături de Liechtenstein, Albania sau Irlanda de Nord.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Sorin Cârţu, prima reacție după eșecul cu Tibilisi: "Nu puteam să spun nimic..."
Article Name
Sorin Cârţu, prima reacție după eșecul cu Tibilisi: "Nu puteam să spun nimic..."
Description
"Scuze" după înfrângerea rușinoasă din Europa!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo