septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

raul-oprut-echipa-nationala

Sibiul are fotbal: „Vor mai fi și alți jucători convocați”

Au apărut nume noi pe lista naționalei U21. Câteva surprize pe lista lui Adrian Mutu!

La 8 luni după ce a preluat banca tehnică a naționalei U21, Adrian Mutu a făcut lista convocărilor pentru primul stagiu de pregătire și câteva nume au apărut în premieră, unul dintre debutanți fiind fundașul de bandă stânga a celor de la Hermannstadt, Raul Opruț, în vârstă de 22 de ani!

Reporterii noștri au luat legătura cu el și au aflat în exclusivitate cum a primit jucătorul născut la Caransebeș vestea primei convocări la Echipa Națională și cu ce gânduri va pleca la începutul lunii august spre cantonamentul de la Mogoșoaia.

„Sincer să fiu eram la antrenament iar după când m-am întors în vestiar am văzut un mesaj de la iubita mea!😂 A fost o veste bună și voi merge cu gânduri pozitive și încredere ținând cont că această convocare reprezintă o oportunitate pentru mine”, ne-a explicat Raul Opruț.

În ultimii ani, din păcate, naționala mare a României a suferit destul de mult la capitolul fundași stânga, astfel că pe viitor Raul Opruț ar putea deveni o soluție foarte bună chiar și pentru selecționerul Mirel Rădoi.

„În primul rând voi munci să devin un jucător de bază la naționala U21 și pe viitor sper să pot face pasul spre echipa mare”, ne-a spus tânărul jucător al celor de la Hermannstadt.

În vara anului viitor, Adrian Mutu și Mirel Rădoi vor selecționa lotul României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, și, de ce nu, dacă va continua pe aceeași pantă ascendentă, Raul Opruț ar putea fi una dintre soluțiile pentru postul de fundaș stânga, alături de Florin Ștefan, jucătorul celor de la Sepsi care a acoperit acest post la Campionatul European U21 din Italia.

„Este prea devreme să mă gândesc la asta, orice jucător își dorește asta, dar acum mă concentrez să închei bine acest final de campionat și să mă bucur de aceasta convocare”, ne-a zis Raul Opruț.

Vestea convocării lui Raul Opruț a fost primită cu bucurie și de suporterii sibieni, întrucât orașul Sibiu nu a mai fost reprezentată de destul de multă vreme de un jucător la Echipa Națională. În actualul sezon de Liga 1, Raul Opruț a fost o prezență constantă în primul 11 al celor de la Hermannstadt, adunând până acum 31 de prezențe și reușind 2 pase decisive.

„Sibiul este un oraș foarte frumos unde lumea iubește fotbalul! Sunt sigur că pe viitor vor mai fi și alti jucători convocați!”, ne-a spus Raul Opruț în finalul interviului.

De-a lungul carierei, Raul Opruț a evoluat mai mult în Italia, trecând pe la echipe precum Chievo Primavera, Genoa Primavera și Albissola 2010, singura formație din România de la nivel de seniori pentru care a jucat fiind Hermannstadt, la care se află din 2019.

Îi dorim mult succes lui Raul Opruț în cantonamentul Echipei Naționale și îi mulțumim atât lui, cât și clubului Hermannstadt, pentru acordul și pentru timpul acordat acestui interviu!

Foto: Facebook/hermannstadt.fc & Instagram/afch_official

CITEȘTE ȘI:
Așa ar trebui să se protejeze echipele: ”Noi eliminăm orice situație potențial periculoasă”
Adrian Mutu strigă adunarea, România U21 se reunește!
Scenariu posibil: CFR Cluj campioană, Dinamo salvată de la retrogradare!
Propunerea care poate schimba total Liga 1: “Nimeni să nu retrogradeze și să promoveze 4 echipe”
Dan Alexa, supărat după înfrângerea cu FC Argeș: “Nu vreau să acuz, dar…”
Mircea Lucescu a primit rezultatul testului Covid-19: “Mi l-au dat aseară. Bine, mă așteptam…”
Valerică Găman s-a întors în Liga 1: “Este jucătorul echipei noastre!”
Harlem Gnohere a semnat: „M-am întros…”

Summary
Sibiul are fotbal: "Vor mai fi și alți jucători convocați"
Article Name
Sibiul are fotbal: "Vor mai fi și alți jucători convocați"
Description
Au apărut nume noi pe lista naționalei U21. Câteva surprize pe lista lui Adrian Mutu!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo