decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Șeicii lui Manchester City nu mai țin cont de bani și pregătesc un transfer spectaculos!

Clubul care dă startul transferurilor în Premier League și oferă o sumă uriașă de bani!

După ce a pierdut titlul în fața lui Liverpool și a lui Jürgen Klopp, Manchester City vrea să-și consolideze linia de fund, aducând la echipă un fundaș central. Formația lui Pep Guardiola e gata să ofere 75 de milioane de euro pentru brazilianul Diego Carlos, în vârstă de 27 de ani, anunță „The Thelegraph”.

Brazilianul se află în vizorul mai multor echipe de top din Europa precum Liverpool, PSG sau Barcelona.

Diego Carlos a ajuns la Sevilla în vara trecută, de la Nantes, plătindu-se nu mai puțin de 15 milioane de euro în schimbul său.

Președintele clubului Sevilla, Jose Castro, a confirmat atenția mai multor cluburi pentru fundașul central, însă nu crede că va exista o piață de transfer interesantă în mijlocul acestei pandemii de coronavirus:

„Nu știu ce se va întâmpla. Se pare că piața va fi ciudată și nu vreau să vorbesc despre achiziții și vânzări în acest moment. Acum nu este momentul să vorbim despre transferuri!”, a spus Jose Castro pentru un radio din Spania.

Echipa spaniolă a subliniat, de asemenea, oricăror potenţiali pretendenţi, că Diego Carlos va avea voie să plece doar dacă se va plăti clauza de reziliere completă. Sevilla nu pare foarte afectată după impactul pandemiei de Covid-19 și se concentrează pe următorul sezon de Champions League, astfel că va fi greu de negociat pentru un eventual transfer încă din această vară, având în vedere că fundașul brazilian este un pion principal în echipa de start a lui Lopetegui.

Conform Transfermarkt, cei mai scumpi fundași din istorie au fost Harry Magurie, cumpărat de Manchester United de la Leicester City pentru 87 de milioane de euro, și Virgil Van Dijk, cumpărat de Liverpool contra sumei de 85 milioane de euro de la Southampton.

În acest sezon, Carlos a evoluat pentru formația lui Julen Lopetegui în 41 de meciuri și a marcat 2 goluri. Este cotat la 50 de milioane de euro, astfel că specialiștii se așteaptă la o surpriză privind suma de transfer care se va plati în cazul unui transfer în această vară.

Poza: Facebook/mancity

CITEȘTE ȘI:

Se mărește numărul de echipe în Liga 1! Răzvan Burleanu: „Atunci o să fim de acord! La un pas de bătaie cu fanii propriei echipe: „Băi nesimțitule…” Ruben Albes: “Sunt pregătiți precum panterele!”
Calcule de promovare în Liga 1
Marius Șumudică: „Trebuia să-i dea una și să-i rupă capul”
FIFA, mesaj superb pentru Ronaldo: “Nu contează țara atunci când vii de pe altă planetă!”
Decizie șoc luată de Mircea Lucescu! Cluburile au votat la cererea LPF: Ce se întâmplă cu Dinamo și cine ar urma să fie campioană?
Incidente la Arad imediat după meci: “Doar nu era să stau să iau bătaie…”
Se desființează dacă nu promovează!
Transferat ca o vedetă la FCSB în trecut, acum a recunoscut: „Mi-am pierdut și încrederea!”

Summary
Șeicii lui Manchester City nu mai țin cont de bani și pregătesc un transfer spectaculos!
Article Name
Șeicii lui Manchester City nu mai țin cont de bani și pregătesc un transfer spectaculos!
Description
Clubul care dă startul transferurilor în Premier League și oferă o sumă uriașă de bani!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo