Schimbări majore la Rapid după ratarea promovării!

Conducerea e aproape de numirea unui președinte cu nume în fotbalul românesc!

Conducătorii celor de la Rapid pregătesc schimbări noi pentru sezonul care vine: vor să îl numească pe Dumitru Dragomir președinte și să schimbe antrenorul.

Tată, momentan nu vă pot oferi prea multe detalii. Am la dispoziție timp de gândire cam o săptămână. La Rapid se vor schimba niște lucruri, iar decizia mea contează mult în funcție de aceste aspecte. Am avut niste discuții, dar încă nu sunt concretizate și nu este nimic oficial. Va rog să mă înțelegeți. Nu vă pot spune rolul meu, pe care s-ar putea să îl am la Rapid, dar vă pot confirma că au fost niște discutii”, a declarat Dumitru Dragomir despre o posibilă venire la Rapid.

Dumitru Dragomir a condus Liga Profesionistă de Fotbal din 1994 până în 2014 iar de atunci trăiește din pensie.

”Sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban. Trăiesc din pensie. Am o pensie bună. Păi aveam 15.000 de euro salariul când eram la LPF. Plăteam 6.000 de euro la stat. Cum să nu am pensie bună? Mi-am asigurat bătrânețile”

Oamenii care iau deciziile la Rapid au stabilit o ședință cu fanii echipei pentru a discuta despre ratarea promovării și planurile pentru sezonul viitor:

”ȘEDINȚĂ ÎN REGIE! Așteptăm toți suporterii rapidiști mâine, de la ora 20:00, la stadionul din Regie, pentru a discuta împreună despre cauzele eșecului din acest sezon. Scopul întâlnirii este unul constructiv, așadar ne dorim să identificăm și să conștientizăm împreună greșelile, astfel încât sezonul viitor să nu le mai repetăm și să facem pasul către ultima gară: Liga 1. Hai Rapid!”, se arată în comunicatul suporterilor.

Foto: Facebook/fcrapid1923oficial

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

2,796FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
159AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI