decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

cosmin contra rufo callado

Scandalul de la Dinamo dintre Cosmin Contra și Rufo Collado a fost dezmințit de conducerea clubului!

Clubul a avut un răspuns categoric pentru presă!

Un articol care a apărut în cursul zilei de marți, 15 septembrie, conform căruia antrenorul celor de la Dinamo, Cosmin Contra, și directorul sportiv al clubului, Rufo Collado, s-ar fi certat pe motiv că jucătorii echipei nu au primit restanțele salariale promise de noua conducere spaniolă.

Clubul din „Ștefan Cel Mare” a ținut să ofere un răspuns după toate aceste speculații apărute în presă și au părut extrem de deranjați de cele scrise.

„ProSport, de ce minți?
FC Dinamo București precizează că antrenorul principal Cosmin Contra și directorul sportiv Rufo Collado nu au avut vreun „scandal monstru”, așa cum site-ul www.prosport și-a informat cititorii în această seară.
ProSport, de ce minți?
De ce îi induci în eroare pe suporterii noștri? De ce denigrezi activitatea noastră într-un moment în care încercăm să readucem echipa în elita fotbalului românesc?
Antrenorul Cosmin Contra și staff-ul său au condus astăzi două ședințe de pregătire, dimineață la ora 10:30 și după-amiază la ora 17:30, ambele pe stadionul din Ștefan Cel Mare.
De ce scrii, ProSport, că jucătorii dinamoviști s-au pregătit singuri la Săftica, fără conducerea conducerea noastră tehnică?
De ce minți, ProSport, că antrenorii noștri au refuzat să pregătească echipa din cauza unor întârzieri la plata salariilor?
Suporterii noștri trebuie să știe, pe cale oficială, că programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra înaintea deplasării la Mediaș, pentru meciul cu Gaz Metan din Liga 1 (etapa a 4-a), nu a suferit modificări nici înainte, nici după apariția acestui articol.
Dinamo București nu are, la apariția acestui drept la replică, restanțe financiare față de jucătorii și antrenorii noștri”
, a explicat clubul, prin biroul de presă.

Ce s-a scris în presă în urmă cu câteva ore?

Atmosfera de la Dinamo e tot mai tensionată în ultima vreme, deși spaniolii au preluat clubul de la Ionuț Negoiță și au promis că vor readuce clubul în fruntea fotbalului românesc. Conform ProSport, ieri, Cosmin Contra și directorul sportiv al „câinilor”, Rufo Collado, s-au certat serios.

Totul a plecat de la faptul că noii patroni spanioli nu s-au ținut de promisiune și n-au achitat salariile restante ale jucătorilor. Astfel, Cosmin Contra și staff-ul său tehnic au refuzat să antreneze echipa luni seară.

Luni, Rufo Collado a fost la baza sportivă de la Săftica, iar Cosmin Contra l-a întrebat când intră salariile jucătorilor pe card, ținând cont că ieri, 15 septembrie, a fost data scadentă când fotbaliștii lui Dinamo ar fi trebuit să-și încaseze banii. Spaniolul i-a transmis antrenorului că plata salariilor va întârzia până săptămâna viitoare, moment în care Contra a răbufnit și i-a spus ibericului că din acel moment echipa se va antrena singură, fără staff.

Mai mult, jucătorii au aflat că angajații sunt plătiți la zi. Fotbaliștii lui Dinamo s-au interesat la conducătorii români dacă sunt bani pentru salarii. „Nu există niciun leu în conturi”, a fost mesajul primit de jucători, când s-au făcut două luni de neplată a salariilor.

Totuși, Rufo a avut mai multe discuții cu Contra și l-a convins să se prezinte la ședința de pregătire de marți, iar antrenorul a acceptat cu condiția să se achite cât mai repede restanțele. Prin gestul său antrenorul a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru spanioli că nu va accepta pe viitor eventuale întârzieri salariale.

Cosmin Contra s-a enervat teribil tocmai pentru că una dintre promisiunile spaniolilor când au semnat cu antrenorul român a fost chiar achitarea salariilor restante ale jucătorilor, cât și ale celorlalți angajați din club. În ultima vreme, când patron era Negoiță, salariile jucătorilor au fost plătite de fani prin programul Doar Dinamo București.

Ibericii au plătit la 1 septembrie nu mai puțin de 200.000 de euro în conturile clubului Dinamo pentru a se achita o lună și jumătate din salariile restante rămase de pe vremea lui Ionuț Negoiță.

Finanțatorul Pablo Cortacero este așteptat să vină în această săptămână la București și le-a promis jucătorilor că va achita restanțele. Mai mult, spaniolul ar urma să aducă și un nou atacant pentru echipa alb-roșie.

Foto: Instagram/dinamobucurestiofficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Scandal la Dinamo între Cosmin Contra și Rufo Callado!
Article Name
Scandal la Dinamo între Cosmin Contra și Rufo Callado!
Description
Antrenorul a refuzat să mai antreneze echipa!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo