România, tricouri noi pentru Jocurile Olimpice!

Culori noi pentru Naționala care va scrie istorie la Tokyo!

În vara anului 2019, la Euro U21 din Italia și San Marino, România reușea să scrie o nouă pagină în istoria fotbalului, după mai bine de jumătate de secol, fotbalul românesc revine la Jocurile Olimpice iar performanța reușită de eroii acestei generații este onorată cu un nou kit de joc.

La Jocurile Olimpice de la Tokyo din 1964, Adamache, Ienei, Pîrcălab și Dan Coe, reprezentau România iar acum Pușcaș, Radu, Hagi și Coman vor duce tricolorul mai departe.

Federația Română de Fotbal a creat împreună cu suporterii un echipament de joc special, dedicat sărbătorii olimpice. Aceștia au lansat fanilor o provocare de a-și imagina designul echipamentului și au primit aproape 100 de propuneri. Ulterior, o comisie a ales viziunea câștigătoare a unui suporter, Cătălin Marian.

DESPRE TRICOU

Partenerul tehnic al Echipei Naționale, Joma a aplicat standarde înalte de calitate în fabricarea noului echipament, folosind un material caracterizat prin rezistență și durabilitate.

Materialul facilitează evaporarea transpirației, sporind confortul sportivului. Ies în evidență detalii precum liniile gulerului și ale mânecilor aurii, dar și culorile drapelului României din dreptul gâtului. Designul include și torța olimpică stilizată și prezentată într-o combinație de gri și auriu.

Poza: Facebook/NationalaRomanieiOfficial

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,452FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
312AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI