ROBERT LEWANDOWSKI SE ALATURA FUNDATIEI CARITABILE „WE KICK CORONA” – DONATIE DE UN MILION DE EURO

Deoarece intreg fotbalul a fost pus pe pauza din cauza pandemiei create de coronavirus, jucatorile si cluburile fac tot posibilul sa dea o mana de ajutor autoritatilor in lupta impotriva virusului care a facut ravagii pe tot Globul.
Robert Lewandowski si sotia sa Anna se alatura fundatiei infintate de colegii sai de la Bayern Munchen, Leon Goretzka si Joshua Kimmich, numita „We Kick Corona”, si vor dona 1 milion de euro care vor fi folositi ulterior in scopuri caritabile.

ROBERT LEWANDOWSKI SI SOTIA SA, ANNA

Goretzka si Kimmich au facut si ei o donatie comuna de 1 milion de euro si au infintat aceasta fundatie cu scopul de a-i indemna si pe altii sa dea tot ce pot pentru a ajuta in lupta impotriva pandemiei, adresandu-se mai ales colegilor de la nationala Germaniei si de la echipa de club. Din pacate si in Germania au crescut extrem de mult cazurile de infectie cu Covid-19, la ora actuala raportandu-se peste 22.000 de cazuri active, dar din fericire decesele sunt intr-un numar relativ mic, inregistrandu-se doar 84.

LEON GORETZKA SI JOSHUA KIMMICH, FONDATORII FUNDATIEI

Imediat dupa ce au anuntat ca vor face aceasta donatie in scop caritabil, Lewandowski si sotia sa au tinut sa lase si un mesaj pentru fani si mai ales pentru cei aflati in aceasta situatie extrem de dificila: „Suntem cu toții conștienți de situația dificilă din jurul nostru. Astăzi vom juca cu toții ca o echipă. Să fim puternici în această luptă. Dacă poti ajuta pe cineva, fă-o. Această situație ne afectează pe toți, așa că vă cerem să urmați instrucțiunile și să-i ascultați pe cei care sunt cei mai conștienți. Arată responsabilitate! Credem că ne vom întoarce curând la viața noastră normală. Suntem în această situație împreună și trecem prin ea împreună.”, au afirmat acestia.

„We Kick Corona” invita organizațiile de caritate și instituțiile sociale să solicite fonduri de la 2.5 milioane de euro.
„Toată lumea poate ajuta, atât în moduri mici, cât și în moduri mari. Doar dacă stăm împreună acum, dacă arătăm rațiune și responsabilitate și dacă suntem unul pentru celălalt putem ieși din această criză!”, a adaugat Kimmich dupa deschiderea fundatiei caritabile.
Tot in Germania, o parte din fanii marei rivale a lui Bayern, cunoscuti sub numele de „Sudtribune Dortmund” au spus ca ar fi deschisi sa ofere ajutor prin prestarea de servicii de curierat la cei afectati de Covid-19 in zona orasului Dortmund si de asemenea sa le asigure toate cumparaturile necesare.

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
429AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI