Ricardo Grigore a explicat ce le spun românii spaniolilor din vestiar: „Începem să ne obișnuim cu această idee!”

Unul dintre copiii lui Dinamo a avut și un mesaj clar pentru Pablo Cortacero!

Deși problemele persistă în Ștefan Cel Mare, jucătorii rămași la Dinamo reușesc în continuare să se motiveze și să ofere motive de bucurie suporterilor.

Cu Jerry Gane rămas pe bancă după plecarea lui Cosmin Contra, Dinamo a reușit să se impună la Pitești în fața celor de la FC Argeș după un gol spectaculos reușit de Juan Camara.

Unul dintre copiii lui Dinamo, Ricardo Grigore, s-a mai confruntat cu astfel de probleme financiare și în era lui Ionuț Negoiță, iar asta l-a făcut să facă haz de necaz după victoria din această etapă.

„Este foarte greu, dar începem să ne obișnuim cu această idee. Așteptăm și în al 12-lea ceas să se rezolve aceste probleme financiare pentru că trece timpul și ne este din ce în ce mai greu. Sperăm din tot sufletul să ne bage banii. Noi încercăm să luăm maxim de puncte și să ducem echipa acolo unde îi e locul”, a spus Ricardo Grigore.

Fundașul central în vârstă de 21 de ani a explicat și cum îi motivează jucătorii români pe jucătorii spanioli rămăși în Ștefan Cel Mare, întrucât majoritatea străinilor veniți în vară și-au depus memorii pentru a putea deveni cât mai repede liberi de contract.

Până acum, în urma memoriilor depuse la FIFA, Dinamo a pierdut trei jucători, iar în zilele următoare se așteaptă ca încă câțiva străini veniți în vară să părăsească formația din Ștefan Cel Mare. Borja Valle, Isma Lopez și Rene Hinojo sunt cei care s-au săturat de promisiunile acționarilor spanioli și au părăsit România.

„Sunt dezamăgiți pentru că nu prea li s-a întâmplat în carieră așa ceva. Noi suntem obișnuiți, dar pentru ei e prima dată. Noi știm care sunt problemele cu banii în România și încercăm să-i calmăm, să vorbim cu ei, să le explicăm că asta e situația.

Noi suntem obișnuiți să fim plătiți la două-trei luni, dar lor le este foarte greu. Sperăm din tot sufleul să vină alt investitor și să se rezolve aceste probleme, să pună banii sau să ni-i plătească în continuare actualul investitor, să nu mai promită atât de mult și să facă fapte”, a fost mesajul lui Ricardo Grigore.

Dinamo se află abia pe locul 12 în Liga 1, cu 12 puncte obținute în cele 12 runde din acest sezon. Poli Iași, CFR Cluj și Academica Clinceni sunt ultimele adversare pe care le vor întâlni „câinii roșii” în acest an.

Foto: Facebook/FCDinamoOfficial

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
355AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI