Reacția lui Gică Hagi după despărțirea lui Messi de Barcelona: „Este inegalabil! Un Dumnezeu!”

Unde îl vede jucând regele fotbalului românesc pe starul argentinian?

FC Barcelona a anunțat joi seara prin intermediul unui comunicat oficial că Lionel Messi nu își va putea prelungi contractul cu formația catalană din cauza regulilor financiare impuse de La Liga.

Știrea a venit ca un șoc pentru iubitorii fotbalului mondial, întrucât Messi își dorea să rămână la Barcelona, singurul club pentru care a jucat la nivel de profesioniști. Catalanii îi pregătiseră un contract pe 5 ani, cu o reducere salarială, însă acesta nu respecta termenii impuși de liga spaniolă.

„În ciuda faptului că FC Barcelona și Lionel Messi au ajuns la un acord și intenția clară a ambelor părți a fost de a semna un nou contract astăzi, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale (reglementările Ligii spaniole).

Ca urmare a acestei situații, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund că dorințele jucătorului și ale clubului nu vor fi îndeplinite în cele din urmă. FC Barcelona își exprimă din toată inima recunoștința față de jucător pentru contribuția sa la agresiunea clubului și îi dorește tot ce este mai bun pentru viitor în viața personală și profesională”, se arată în comunicatul oficial al catalanilor.

Gică Hagi a avut o reacție emoționantă când a aflat că Leo Messi nu va mai putea continua să joace pentru clubul la care a scris istorie în cei 21 de ani de la semnarea primului contract.

Regele fotbalului românesc a recunoscut că și-ar dori să ajungă să-i vadă acum pe Lionel Messi și pe Cristiano Ronaldo, cei mai importanți fotbaliști din ultimele aproape două decenii, în aceeași echipă, pe final de carieră.

De asemenea, managerul tehnic al Farului a înaintat și două posibile destinații pentru Lionel Messi, pe care îl mai vede jucând la cel mai înalt nivel încă aproximativ 3-4 sezoane.

„Este o pierdere imensă. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Este inegalabil. Pentru tot ce însemna el, ca fotbalist, ca imagine, este imposibil de înlocuit. Vorbim despre plecarea lui Messi de la Barcelona… E un șoc și clubul îl va resimți foarte puternic în tot. Probabil că situația financiară grea poate explica această decizie. E greu de crezut, dar asta dovedește încă o dată că toți suntem trecători.

Barcelonei îi va fi foarte greu… Messi a fost unic. Un Dumnezeu! După pierderea lui Johan Cruyff, aceasta este a doua ca impact pentru club. De acum, trebuie să sperăm că Barcelona va reuși să găsească alți fotbaliști care să producă spectacol. Clubul trebuie să meargă înainte, chiar dacă îi va fi mult mai greu. Messi mai poate juca încă 3-4 ani la cel mai înalt nivel, indiferent că o va face la City sau PSG.

Mie-mi plac amândoi la nebunie, și Messi, și Ronaldo, mi-ar plăcea ca o echipă să-i semneze pe amândoi. Ar putea juca foarte bine împreună. Cred că Mbappe va fi urmașul lor. E tânăr, e consacrat deja, joacă toate pozițiile un atac, e decar, e nouar, e Pele reîncarnat”, a transmis Gică Hagi pentru ProSport și Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
400AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI