septembrie 18, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

reactie-16-echipe

Reacția dinamoviștilor după implementarea sistemului cu 16 echipe: „CFR Cluj ar trebui să ne mulțumească!”

Mesajul clar al fanilor acționari!

Fanii-acționari ai lui Dinamo din proiectul DDB au reacționat pe rețelele de socializare după vestea că sistemul cu 16 echipe va fi implementat în Liga 1 din sezonul viitor. Astfel, clasamentul va fi înghețat, nu va retrograda direct nimeni, ultima clasată Chindia Târgoviște va juca barajul de menținere/promovare în Liga 1 cu CS Mioveni, iar „câinii roșii” vor juca și la anul pe prima scenă.

Pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Catalin Hildan, fanii lui Dinamo au lăsat un mesaj clar pentru toate echipele care au votat la cererea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru raportul puncte per meci exclusiv pe parcursul play-out-ului, acest caz condamnând-o pe Dinamo la retrogradare, deoarece s-ar fi aflat pe penultimul loc.

Cluburile care au votat initial pentru criteriul puncte per meci exclusiv în play-out, deci Dinamo să retrogradeze.

  1. CFR Cluj
  2. FCSB
  3. Hermannstadt
  4. FC Voluntari
  5. Academica Clinceni
  6. Politehnica Iasi
  7. Chindia Targoviste

Deoarece Astra nu își mai putea disputa ultimele două meciuri din play-off din cauza cazurilor de coronavirus din cadrul clubului, LPF ar fi fost nevoită să ia aceeași decizie și în play-off, lucru care ar fi dus la o nebunie totală. Dacă s-ar fi ținut cont de criteriul puncte per meci exclusiv în play-off, Universitatea Craiova ar fi fost peste CFR Cluj în clasament, toate acestea după ce ardelenii au câștigat campionatul pe teren în finala din 3 august de pe „Ion Oblemenco”.

Oficialii celor de la CFR și-au dat seama de greșeală și au anunțat imediat LPF că își schimbă votul: „De asemenea, pe criteriile de departajare a intervenit o modificare. Cei de la CFR Cluj ne-au anunţat că a intervenit o eroare şi se aplică varianta 1 privind criteriul de departajare. Adică puncte pe meci raportat la tot raportat la tot sezonul competițional. Așa încât, dacă FRF va agrea criteriile de departajare propuse de către cluburile din Liga 1 şi sistemul competițional, vom vedea un clasament în care Dinamo nu este pe penultimul loc în play-out„, a declarat secretarul general al Ligii, Justin Ștefan, în aceasta dimineață.

Fanii dinamoviști din programul DDB nu au uitat să amintească acest aspect în comunicatul lor, postat imediat după ce Federația Română de Fotbal a aprobat implementarea sistemului cu 16 echipe de sezonul viitor.

„DINAMO nu a fost salvată.
DINAMO S-A SALVAT!

Prin OAMENI ca Gigi Mulțescu.
Prin jucători care au jucat cu toată inima, deși au fost ținuți forțat în izolare, în timp ce alții au fentat regulile.
Prin SUPORTERII care au plătit salariile, care au obținut licența, care au cumpărat bilete, care au venit din Londra, din Craiova, din Constanța…pentru a-i încuraja pe jucători înainte de meciul de ieri, care sunt gata să strângă banii pentru TAS.

Sistemul cu 16 echipe este bun, dar nu a fost făcut pentru a salva Dinamo.
Dinamo a terminat pe 4 în playout după calculul corect de puncte/meci.
Iar dacă eram lăsați să ne jucăm toate meciurile, ajungeam și mai sus.

NIMENI NU A SALVAT DINAMO.
DIMPOTRIVĂ, până în ultima clipă au căutat o cale prin care să ne trimită măcar la baraj.
CFR Cluj, care a ieșit la offside pentru a ne trimite la retrogradare, ar trebui să ne mulțumească pentru că noi am fost cei care am atras atenția că un calcul care nu ține cont de sezonul regulat trimite titlul la Craiova. (oltenii ar fi avut 100% dreptate)
Articolul nostru de ieri a fost prima afirmație în spațiul public în sensul acesta, prima prezentare despre pericolul unui calcul strâmb al punctelor. CFR a înțeles și s-a sucit din nou.

CÂINILOR, GREUL DE-ACUM ÎNCEPE!
Vom reuși ÎMPREUNĂ, dar trebuie să înțelegem că NU TREBUIE SĂ AȘTEPTĂM SALVAREA DE LA ALȚII, pentru că asta ar însemna să rămânem cu mâinile-n sân!”

Foto: Facebook/PeluzaCatalinHildan

CITEȘTE ȘI:

Summary
Reacția dinamoviștilor după implementarea sistemului cu 16 echipe: "CFR Cluj ar trebui să ne mulțumească!"
Article Name
Reacția dinamoviștilor după implementarea sistemului cu 16 echipe: "CFR Cluj ar trebui să ne mulțumească!"
Description
Mesajul clar al fanilor acționari!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo