Răspunsul lui Cosmin Contra după acuzațiile celor din DDB: „Să stau și să fac infarct ca Neagoe?”

„Guriță” se consideră în continuare fanul lui Dinamo!

Cosmin Contra și-a încheiat cel de-al doilea mandat pe banca lui Dinamo pe data de 3 decembrie 2020, toate acestea după ce „Guriță” nu a primit nici măcar un ban în cele 3 luni petrecute în Ștefan Cel Mare.

Fostul selecționer a obținut numai 3 victorii pe banca „câinilor”, iar pe lângă problemele uriașe din punct de vedere financiar, Contra a anunțat că părăsește România și din pricina unor probleme de sănătate acumulate pe baza stresului adus de acționariatul spaniol.

Deși fostul său secund, Jerry Gane, a rămas la Dinamo pentru suporterii care încearcă din răsputeri să salveze clubul din mâinile lui Pablo Cortacero, nu același lucru l-a făcut și Cosmin Contra, care își cere acum drepturile la comisii, în ciuda faptului că este conștient de faptul că acest lucru adâncește și mai tare problemele din Ștefan Cel Mare.

După toate acuzațiile venite din partea suporterilor acționari, în frunte cu membrul „Elite DDB” Andrei Gerea, care l-a acuzat concret pe Contra de faptul că acesta a garantat pentru proiectul spaniol și pentru anumiți jucători aduși în vară la Dinamo care au părăsit clubul în timpul campionatului, iar acum s-a dezis de tot și-și cere drepturile financiare, a venit și răspunsul tehnicianului în vârstă de 45 de ani.

„Nu vreau să intru în polemică de niciun fel cu nimeni. Au fost 4 luni foarte grele pentru mine. Am cerut banii doar pentru ce am muncit, nu am cerut niciun euro în plus, deși legal o puteam face. Tocmai pentru că e vorba de Dinamo nu am solicitat ceva pentru ce nu am muncit. Pentru tot ce am trăit eu acolo, din cauza spaniolilor, cred că merit acei bani.

Am stat și am construit o echipă. Am rezistat cât am putut fizic și psihic. Apoi, când am simțit că nu mai pot, am decis să plec. Ce voiau? Să stau și să fac infarct ca Neagoe? Să cad pe teren? Nu am mai putut! Ăsta este adevărul!

Am avut nevoie de o lună să îmi revin. Nu sunt victmă, nu mă dau victimă. Am fost la spital să fac analize. Mi-a fost frică de ceea ce vor arăta acestea. Știe cineva cum m-am simțit eu? Mi-am asumat că garantez pentru spanioli și mi-am luat-o în freză. Mi-am asumat această declarație și am greșit. Dacă eu aș fi avut puterea și mă simțeam bine fizic și mental aș fi continuat.

Nimeni nu știe cum m-am simțit, prin ce am trecut 4 luni, ce eforturi am făcut ca să pun echipa pe picioare. Dorm foarte liniștit. În afară că am crezut în proiect, nu am greșit nimic. Am vrut să formez o echipă de play-off și la anul să ne batem la titlu. Am trăit în tensiune, în minciună și presiune. Apoi am spus stop! Am și eu familie.

Cred că am fost și sunt corect cu mine și cu ce s-a întâmplat. Am apelat la comisii pentru banii pe care i-am muncit. Sunt în discuții cu DDB și nu am nicio problemă să ajung la un acord cu ei. Ies persoane care nu au trăit ce am trăit eu și încep să vorbească. E greu să vorbești după război, de pe canapea. Fiecare părere trebuie respectată, dar nu înseamnă că e ok. Am fost și voi rămâne mereu un dinamovist”, a declarat Cosmin Contra în exclusivitate pentru ProSport.

Foto: gsp.ro

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
355AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI