septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Rapid se destramă după ratarea promovării!

După plecările lui Dan Alexa și Daniel Pancu, a venit o altă demisie!

Ovidiu Burcă nu mai este, începând de astăzi, directorul general al lui Rapid. Acesta și-a anunțat demisia printr-un comunicat pe pagina oficială de Facebook.

„Povestea trebuie să continue!

Simt că e momentul să fac un pas în spate. Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștiințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului.
Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga.

Vreau să mulțumesc oamenilor care au susținut acest proiect, lui Andrei, Victor și Dan. Sunt obligați să meargă mai departe oricât de dificil li s-ar părea.

Rapidul înseamnă suferință. Știu că nu le este ușor însă au capacitatea să o ia de la capăt, au forța materială, spirituală și viziunea să meargă înainte. Suporterii trebuie să fie convinși de asta și să le asigure sprijinul lor necondiționat. Împreună vor reuși. Doar împreună.

Pentru mine a fost o onoare și o mândrie să fac parte din familia Rapid! Am conștiința împăcată că am dat absolut totul pentru această cauză. Sunt liniștit și împăcat. Voi rămâne dedicat principiilor și valorilor mele de viață indiferent cat îmi va fi de greu. E momentul unor schimbări și unor noi provocări în viața mea.

Le mulțumesc tuturor celor care mi au fost alături în acest capitol al vieții mele dar și celor care m-au criticat. Și unii și alții mi au dat forță și m-au inspirat.

Mulțumesc Rapidului pentru oportunitatea imensă de face parte din istoria sa!” a scris Ovidiu Burcă.

Rapid a avut un play-off dezastruos, a bătut-o doar pe UTA, 2-1 la Arad, și a terminat pe poziția a șasea, ultima. Prima consecință a constituit-o demiterea antrenorului Dan Alexa.

Ieri, s-a aflat că președintele clubului, Daniel Pancu, este la un pas să fie noul antrenor al lui Poli Iași. Fostul tehnician al alb-vișiniilor vrea să revină cât mai rapid aproape de gazon, funcțiile administrative fiind un compromis pentru jucătorul care a făcut primii pași în fotbal chiar la Iași.

„Ieri am luat prânzul cu Victor Angelescu și i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe. L-am primit. Am oferte, sunt invitat mereu la discuții. Sunt echipe din România, din Liga 1, și o echipă de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decât al nostru”, a spus Pancu la Digi Sport Special.

Foto: Facebook/FCRapid1923Oficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Rapid se destramă după ratarea promovării!
Article Name
Rapid se destramă după ratarea promovării!
Description
După plecările lui Dan Alexa și Daniel Pancu, a venit o altă demisie!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo