septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

daniel niculae rapid

Rapid, aproape să dea lovitura: „Pot să vă confirm că am vorbit deja…”

După trei despărțiri importante, se pregătește o revenire de senzație în Giulești!

Rapid a rămas fără Ovidiu Burcă, iar giuleștenii nu mai concep să rateze încă o dată promovarea în Liga 1! Daniel Niculae este foarte aproape de o revenire de senzație în Giulești, după plecarea directorului general.

Conform ProSport, Bogdan Andone ar urma să o preia pe Rapid, care a fost pregătită de Dan Alexa în sezonul recent încheiat, în care promovarea a fost ratată în ultima etapă, după 1-1 cu Turris.

Bogdan Andone vrea să se despartă de Astra Giurgiu, acolo unde problemele financiare sunt destul de mari, iar în Giulești ar urma să fie ajutat de Vasile Maftei. Problema este că Bogdan Andone și Vasile Maftei au semnat prelungirea cu Astra pe un an și ar putea să fie luați de Rapid doar dacă li se plătește o clauză de reziliere.

În plus, Daniel Niculae, care nu se afla în relații bune cu Burcă, a pus condiția ca el să fie singurul factor de decizie din club și să ia toate deciziile.

În cazul in care nu se va ajunge la un acord cu Andone și Maftei, ProSport a aflat că Angelescu îi mai are pe listă pe Viorel Moldovan, Adrian Iencsi, dar și pe Marius Măldărășanu.

Acționarul principal, Victor Angelescu, al clubului rapidist a confirmat informația furnizată. Daniel Niculae a fost ofertat și este foarte aproape de o întoarcere în Giulești.

„Eu cred că Daniel Niculae trebuia să rămână și nu trebuia să plece. Ar fi ajutat foarte mult. O să vedem acum pe cine aducem în conducere. Pot să vă confirm că am vorbit deja cu Daniel Niculae. Eu aș vrea să se întoarcă. M am întâlnit cu el și am avut o discuție, dar nu este ceva sută la sută confirmat. O să vedem într-o zi sau două. Situația nu este gravă. Pe Daniel Pancu am promis că-l las să plece, dacă are ofertă de antrenor, Florin Manea a plecat înainte de play-off, iar acum am vorbit cu Ovidiu Burcă și am decis să facă un pas în spate. Am avut multe probleme. Am avut un buget uriaș, am cheltuit mai mult de 2,5 milioane de euro și nu am promovat. De când am venit aici am avut surpriza să nu se înțeleagă rapidiștii cu rapidiștii”, a spus Victor Angelescu.

Principalul acționar a confirmat că se negociază cu mai mulți antrenori.

„Dan Alexa a avut în contract promovarea și i-a expirat contractul. Avem mai multe variante. Nu pot să confirm că discutăm cu Viorel Moldovan, dar pot să vă spun sigur că nu ni-l dorim pe Ianis Zicu. Pe Bogdan Andone îl apreciem foarte mult, dar nu cred că se pune problema să vină. Are contract și nu cred că îl putem aduce”, a mai spus Angelescu.

Între timp, și pista Viorel Moldovan a căzut pentru acționarul giulestenilor, după ce fostul jucător al Rapidului a ales proiectul contra-candidatei la promovare, Petrolul Ploiești. Acesta a fost deja prezentat oficial de club, astfel că Rapid trebuie să se orienteze către un alt tehnician după despărțirea de Dan Alexa, deși în urmă cu câteva zile, „Comisarul” era favorit să preia banca echipei pentru care a evoluat.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Rapid, aproape să dea lovitura: "Pot să vă confirm că am vorbit deja..."
Article Name
Rapid, aproape să dea lovitura: "Pot să vă confirm că am vorbit deja..."
Description
După trei despărțiri importante, se pregătește o revenire de senzație în Giulești!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo