septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Dinamo

Probleme de lot la Dinamo

Mai mulți jucători și-au terminat contractul!

Clubul Dinamo a făcut un anunț care nu a fost pe placul fanilor, la doar o zi după ce clubul din „Stefan Cel Mare” s-a salvat de la retrogradare, datorita implementării sistemului cu 16 echipe de sezonul viitor.

„Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, încheierea raporturilor contractuale cu Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic. 

Clubul din Ștefan cel Mare le transmite mult succes în carieră celor 7 jucători care au făcut parte din lotul dinamoviștilor pentru sezonul competițional 2019-2020!

27 de meciuri a apărat Piscitelli la Dinamo în sezonul trecut, 26 în campionat și unul în Cupa României.

6 jocuri, 5 în Liga 1 și unul în Cupa României, a adunat Kilyen în tricoul alb-roșu. Împrumutat la începutul acestui an de la Viitorul Constanța, Kilyen a jucat în prima jumătate a sezonului 2019-2020 pentru Sepsi Sf. Gheorghe. 

10 partide a jucat Kostrna pentru Dinamo, a bifat 8 meciuri în campionat și două în Cupa României. 

13 meciuri, 11 în Liga 1 și două în Cupa României, a jucat Skovajsa la Dinamo.

1 gol în 18 partide de campionat a marcat N’Diaye pentru Dinamo în sezonul competițional 2018-2019. N’Diaye nu a jucat niciun minut în tricoul alb-roșu, sezonul trecut, în campionat sau în Cupa României. 

4 goluri în 24 de meciuri (22 în Liga 1 și două în Cupa României) a înscris Montini pentru Dinamo, sezonul trecut. În urmă cu două campionate marcase 13 goluri în 23 de etape. 

6 goluri în Liga 1 și două în Cupa României a marcat Perovic pentru Dinamo în 19 meciuri jucate în sezonul competițional 2019-2020. A fost al doilea marcator al roș-albilor în campionat, după Deian Sorescu, cu 10 reușite.” se arata intr-un comunicat pe site.

Dinamo a reușit să evite retrogradarea în cel mai greu sezon din istoria clubului și trebuie să pregătească urgent noul sezon.

Mutarea cea mai spectaculoasă în luna august ar putea fi constituită de revenirea lui Mircea Rednic în „Ștefan cel Mare”, care e pe punctul să înceapă al 5-lea mandat la Dinamo. Acesta este prima opțiune a fanilor-acționari din programul DDB, Rednic urmând a avea puteri de antrenor-manager la echipă.

Poza: Facebook/FCDinamoOfficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Probleme de lot la Dinamo
Article Name
Probleme de lot la Dinamo
Description
Mai mulți jucători și-au terminat contractul!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo