septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Primul transfer important pentru Craiova după șocul ratării titlului!

Conducerea a început negocierile!

Universitatea Craiova a ratat din nou titlul în Liga 1, după ce a pierdut finala campionatului cu CFR Cluj, scor 1-3, iar bucuria oltenilor mai are de așteptat, deși au trecut aproape 30 de ani de la ultimul campionat câștigat de formația din Bănie.

Universitatea Craiova va intra în primul tur al preliminariilor Europa League, alături de celelalte două reprezentante ale României, FCSB şi FC Botoşani. Cel puţin pe hârtie, oltenii nu vor avea nicio problemă în primul tur, unde sunt capi de serie şi vor întâlni doar echipe modeste din Europa. Lucrurile se vor schimba radical în turul secund din Europa League deoarece din cauza coeficientului mult prea mic, Universitatea Craiova nu va mai fi cap de serie şi va putea da peste echipe foarte puternice precum Tottenham Hotspur, AC Milan, Wolfsburg, Galatasaray sau Rangers.

Astfel, oficialii oltenilor au demarat deja negocierile pentru transfeurile pe care vor să le facă pentru sezonul următor. Cum despărţirea de unul dintre cei mai buni jucători din actuala stagiune este tot mai aproape, Alexandru Cicâldău fiind dorit insistent de echipe importante din Europa, patronul Mihai Rotaru vrea să-şi întărească centrul terenului cu un alt mijlocaş român de mare perspectivă.

Tudor Băluţă este născut în Craiova, însă a fost lansat în fotbalul mare de Gheorghe Hagi, la Viitorul, aşa cum s-a întâmplat şi cu decarul oltenilor, Alexandru Cicâldău. Băluţă nu s-a regăsit după plecarea de la clubul condus de Hagi, iar în sezonul care tocmai s-a încheiat a prins doar 14 meciuri: 9 pentru echipa secundă a lui Brighton şi o singură partidă pentru prima echipă, în Cupa Ligii Angliei. Celelalte patru meciuri au fost bifate la Ado Den Haag, unde a fost împrumutat în a doua parte a sezonului de clubul din Premier League, însă pauza forțată de pandemie a înghețat campionatul din Olanda și i-a stricat toate planurile internaționalului român.

Tudor Băluţă mai are contract cu Brighton până în vara lui 2022, iar oficialii clubului englez vor să-l împrumute din nou, astfel că mijlocaşul român ar fi interesat de o eventuală revenire în Liga 1, fapt care a făcut conducerea Craiovei sa facă tot posibilul să îl aducă cel puțin pentru un sezon la echipă, pentru a întări mijlocul terenului.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Tudor Băluță este cotat în acest moment la 3,6 milioane de euro.

Foto: Facebook/UCVOfficial

Fostul antrenor al campioanei a dezvăluit cheia succesului: „Ei au rezolvat…”
Prima lovitură dată de CFR Cluj după câștigarea campionatului!
Nelu Varga anunță un alt transfer pentru grupele europene: „E cel care ne-a răpus în Champions League!”
Nistor: ”Așa țară, așa Federație!”Dinamo, în pragul dezastrului!
Fotbalistul trecut pe la echipe precum Manchester City, Inter, AC Milan și Liverpool, negociază o mutare la CFR Cluj!
CFR Cluj, drumul spre grupe: Program+adversari!
Căpitanul lui Universitatea Craiova a recunoscut cine i-a adus titlul CFR-ului: „Sper să plece cât mai repede din România!”
Arlauskis și-a luat la revedere de la CFR cu un mesaj emoționant: „Ultimul meci cu gladiatorii mei!”
Patronul lui CFR Cluj, reacție la adresa Craiovei după titlul câștigat de ardeleni: „Noi nu am câștigat prin culise!”

Summary
Primul transfer important pentru Craiova după șocul ratării titlului!
Article Name
Primul transfer important pentru Craiova după șocul ratării titlului!
Description
Conducerea a început negocierile!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo