septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

dan petrescu

Primele reacții ale lui Dan Petrescu după câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv cu CFR: „Am dormit cu trofeul!”

Temele abordate de tehnicianul ardelenilor în primul interviu de după pauza forțată!

Dan Petrescu s-a numărat printre persoanele infectate de la CFR Cluj cu noul coronavirus și a fost nevoit să stea și în spital, și acasă în izolare. Antrenorul campioanei României nu a avut de ales și a stat departe de elevii săi, urmărind „finala campionatului” cu Universitatea Craiova la televizor. Nu i-a fost deloc ușor, dar s-a bucurat la final de succesul elevilor săi, după care a primit trofeul acasă.

Antrenorul formației clujene în vârstă de 52 de ani a acordat primul interviu in care a abordat mai multe teme pentru sport.ro de după această pauză forțată, în care nu a putut sta pe bancă.

Bineînțeles că nu a putut lipsi și cea mai discutată temă din ultimele luni, și anume infectarea cu coronavirus.

„Nu am avut niciun simptom, dar a trebuit să respect regulile. Dacă nu-mi făceam testul, nu aflam că am. Am stat o săptămână în spital, aș vrea să le mulțumesc celor de acolo, m-au tratat extraordinar. Cei din familie au venit la balcon tot timpul, mi-au făcut cu mâna. Am stat singur și acum o să ne vedem”, a mărturisit Dan Petrescu.

De asemenea, cel mai în vogă antrenor din acest moment din Liga 1 a fost extrem de fericit după câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv cu CFR Cluj, și deși nu a putut fi prezent pe „Ion Oblemenco” alături de jucătorii săi, a primit trofeul și medalia de campion acasă, în izolare.

„Am dormit cu trofeul. Mie imi place să dorm cu trofee. Eu mi l-am pus singur, cu medalie cu tot, aici. Mie îmi place, în primele seri, să îl am lângă mine„, a spus antrenorul clujenilor.

Așa cum era de așteptat, acest sezon afectat de pandemia de coronavirus a fost cel mai greu nu doar pentru CFR, ci pentru toate cluburile din lume probabil, astfel că Dan Petrescu nu a ezitat să spună că presiunea a fost uriașă, mai ales după prima înfrângere de acasă cu oltenii lui Bergodi.

Am antrenat peste tot, dar ca la CFR Cluj n-a mai simțit așa presiune. Am pierdut un singur meci într-un an și a fost dramă națională. Să reziști trei ani și să iei 3 campionate nu e ușor și mă bucur că am reușit acest lucru. Va fi aproape imposibil să repetăm ce-am reușit anul trecut în cupele europene. Ca să mai luăm un titlu, trebuie să vină jucătorii pe care îi vreau eu. Să îmi dea mână liberă până la capăt și sunt șanse”, a adăugat Dan Petrescu.

Dan Petrescu mai are doi ani de contract cu CFR Cluj, însă la fel că în fiecare sezon, apar o mulțime de oferte după performantele reușite de „bursuc”. Acesta nu a ezitat să îi țină în suspans din nou pe toți fanii ardelenilor și a pomenit și problemele financiare apărute în mod surprinzător la clubul din Gruia.

„E posibil orice în fotbal, dar eu mai am contract încă doi ani și vreau să-l duc la sfârșit. Probleme financiare sunt peste tot, mai ales în contextul pandemiei. Nu cred că CFR Cluj este singura echipă cu probleme financiare”, a mai declarat „Bursucul”.

După ultimele speculații apărute, cum că Mario Balotelli s-ar afla în negocieri cu conducerea lui CFR Cluj, Dan Petrescu a comentat pe scurt și acest aspect, însă nu crede că vârful de origine italiană ar putea să ajungă în România, având în vedere pretențiile lui financiare.

„Nu cred că un jucător precum Balotelli vrea să vină în momentul acesta în România”, a încheiat Dan Petrescu acest prim interviu, după aflarea veștii că a fost infectat cu coronavirus.

În ciuda tuturor problemelor apărute pe ultima sută de metri la clubul ardelean, până la urmă totul s-a încheiat cu bine. CFR Cluj a cucerit al treilea titlu consecutiv alături de Dan Petrescu și al șaselea din istoria clubului, devenind cea mai titrată echipă din Provincie, alături de UTA Arad și Chinezul Timișoara.

Foto: Facebook/cfr1907

CITEȘTE ȘI:

Summary
Primele reacții ale lui Dan Petrescu după câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv cu CFR: "Am dormit cu trofeul!"
Article Name
Primele reacții ale lui Dan Petrescu după câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv cu CFR: "Am dormit cu trofeul!"
Description
Temele abordate de tehnicianul ardelenilor în primul interviu de după pauza forțată!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo