septembrie 25, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

liga-2

Primele meciuri suspendate din noul sezon de Liga a 2-a!

Probleme grave pentru două echipe de tradiție!

Meciul din Liga a 2-a, programat sâmbăta de la ora 11:00, între Metaloglobus București și Pandurii Târgu Jiu, nu va avea loc, iar cauza nu este înca sigură. Este cert că gorjenii nu au fost lăsați să facă deplasarea, după ce șapte jucători au fost depistați cu COVID-19.

Pandurii și-a testat vineri dimineață jucătorii, cu o zi înainte de începerea noului sezon de Liga a 2-a, iar rezultatele au fost primite după-amiază, care au fost dezastruoase: șapte jucători au fost depistați cu noul COVID-19, iar doi jucători au ieșit cu un rezultat neconcludent.

Federația a fost înștiințată, însă nici până în miez de noapte nu a fost comunicată o decizie în privința desfășurării sau nu a meciului.

Pandurii nu a făcut deplasarea la București, iar dacă partida rămâne programată, și oltenii nu vor fi prezenți la fața locului, ei vor pierde la „masa verde”, cu 3-0. Sâmbătă dimineață însa clubul a fost programat de Direcția de Sănătate Publică să efectueze retestarea!

Călin Cojocaru, antrenorul celor de la Pandurii, recunoștea că sunt probleme și cu legitimările, și speră ca jucătorii aduși în aceasta vară să aibă dreptul de a intra pe teren pâna la ora partidei.

“Eu sunt încrezător și dacă reușim să facem toate legitimările, până la ora meciului, am încredere că putem să scoate un rezultat pozitiv. Așteptând licența, nu am reușit să legitimăm încă toți jucătorii, dar împreună cu conducerea lucrăm la acest lucru. Sper să nu avem probleme. Nu avem mult timp la dispoziție. Așteptăm diferite acte de la fostbaliștii străini și nu e ușor să le prefectăm, dar am încredere”, declara Călin Cojocaru.

De asemenea, tot în cursul acestei dimineți, șase persoane din cadrul clubului FC U Craiova 1948 au fost depistate pozitiv cu COVID-19. Meciul oltenilor cu Ripensia Timișoara, care ar fi trebuit să aibă loc azi, de la ora 15:30, va fi reprogramat la o dată ulterioară.

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei, a comentat situația:

„Noi eram pregătiți să jucăm, din păcate dintre cei 6 testați pozitiv, 3 sunt portari și nu putem juca în condițiile astea. Există 2 clinici acreditate în Craiova pentru a face testul COVID-19, la amândouă au ieșit pozitiv. Nu ne așteptam, e o lovitură pentru noi. Voi face tot posibilul să mai aduc 2 portari pentru a nu mai fi niciodată în această situație. E clar că este vorba și despre ghinion. Nu avem ce face, mergem mai departe. O să căutăm să ne acoperim mai repede pe acel post, să nu avem și alte meciuri amânate”, a spus Adrian Mititelu.

În mod normal, persoanele testate pozitiv ar trebui să fie internate inițial, iar la 7 zile distanță retestate. Dacă ancheta epidemiologică va demonstra faptul că persoanele cu test negativ nu au fost contacți ai „pozitivilor”, aceștia își pot continua activitatea sportivă. În schimb, contacții vor efectua un nou test, iar în cazul în care acesta va ieși negativ, aceștia își vor putea relua activitatea.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Primele meciuri suspendate din noul sezon al Ligii a-2-a!
Article Name
Primele meciuri suspendate din noul sezon al Ligii a-2-a!
Description
Probleme grave pentru două echipe de tradiție!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo