decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

mirel radoi mario camora

Primele critici ale lui Mirel Rădoi la adresa lui Mario Camora și Dan Petrescu!

Ce le-a transmis selecționerul căpitanului și antrenorului CFR-ului?

Deși și-a obținut cetățenia română, Mirel Rădoi susține că Mario Camora mai are anumite probleme juridice pe care trebuie să le rezolve înainte de a evolua pentru naționala României.

Zilele trecute, Mario Camora, fundașul și căpitanul lui CFR Cluj, a cântat imnul României la un post de televiziune, însă gestul fotbalistului portughez i-a displăcut selecționerului Mirel Rădoi.

„Trebuie să își termine toate probleme pe care le are din punct de vedere juridic. După aceea vom vedea dacă continuă evoluțiile bune la echipele de club. Eu l-am văzut la un post de televiziune unde a început să cânte imnul, asta înseamnă că data viitoare îl vom vedea că spune că e titular deja și lucrurile astea nu-mi plac. Deocamdată nu a venit la echipa națională. Mie îmi plac lucrurile mult mai serioase”, a declarat Mirel Rădoi.

De cealaltă parte, Mirel Rădoi este de părere că Mario Camora ar putea fi o soluție pentru postul de fundaș stânga la barajul cu naționala Islandei, având în vedere că este un jucător cu experiență.

„Ca să poată face parte din grupul ăsta, trebuie să continue la fel de bine ca până acum. Altfel, indiferent de ce personalitate are, cât de bun e ofensiv, defensiv, dacă nu continuă evoluțiile bune, nu va putea face parte din lot. Din punct de vedere psihologic ar putea cu Islanda, da, ar putea, a jucat în multe partide cu miză”, a spus Mirel Rădoi, la PRO X.

Provocat de moderatorul Radu Naum în urmă cu 5 zile să recite o strofă din imnul României, Camora s-a descurcat onorabil și a vorbit despre o posibila convocare la națională României în luna octombrie, atunci când sunt programate următoarele partide ale selecționatei lui Mirel Rădoi.

„Mi-aș dori să fiu convocat, normal. Aștept un telefon de la Mirel. Ar fi o mândrie pentru mine, pentru club, mă simt român, și oficial sunt. Mi-ar plăcea să fac parte din acest grup. M-am bucurat la golurile României, pentru echipă, pentru țară, pentru staff, pentru colegii mei de la CFR. Din păcate, în primul meci cu Irlanda de Nord am luat gol pe final. E greu când pierzi două puncte nemeritat”, a spus Camora la Digi Sport.

Selecționerul i-a răspuns și unui component din generația de aur!

De asemenea, Mirel Rădoi a vorbit și despre criticile lui Dan Petrescu, cel care a spus că naționala a făcut ditamai petrecerea după o victorie într-un amical cu Austria.

„Eu nu pot să-i răspund unui coleg. În al doilea rând, este un antrenor foarte bun, care este garanţia succesului în România. Asta e ideea noastră, asta încercăm să facem noi la naţională, nu înseamnă că trebuie să preluăm ce fac alţi antrenori sau cum tratează alţi antrenori atmosfera la nivel de grup. Partidele nu cred că sunt amicale, din moment ce noi suntem în play-off-ul pentru Euro.

Nu cred că cineva şi-a permis să spună că CFR Cluj a fost mai bună decât Rennes pe hârtie, decât Lazio. Toată lumea s-a referit la acea comparaţie dintre CFR Cluj şi Floriana. Austria are jucători de la Leipzig, eu nu am încercat să îi supraevaluez, am încercat să fiu cât mai corect. La fel şi CFR a plecat cu a doua şansă cu Rennes, cu Lazio, şi a reuşit să facă o figură foarte frumoasă. Dar nici naţionala Austriei nu se compară cu Floriana”, a declarat selecționerul României.

Ce declarase Dan Petrescu după victoria României din Austria

„Au fost două meciuri bune, două meciuri cu echipe… nu știu, eu nu văd Austria echipă mai bună. Eu dacă zic că Sevilla, Lazio sau Rennes sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf prin presă. Când Rădoi a zis că Austria e mai bună decât România, toți specialiștii au fost de acord. De ce? Deci, ce să mai zic?

Irlanda de Nord a jucat foarte bine, numai portarul lor și ghinionul au făcut să nu câștigăm, iar cu Austria, la fel, echipa a arătat un joc bun și merita victoria. Dar pentru mine sunt două jocuri amicale. Nu știu ce am câștigat. Pe mine m-a surprins felul în care s-au bucurat băieții după meci.

Au început să cânte după ce au câștigat un meci amical cu Austria. Ar trebui să câștigăm cu Islanda și Bulgaria, să ne calificăm la Europene și după aia să ne bucurăm. Deocamdată n-am realizat nimic. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să muncim mult mai mult decât am făcut-o până acum”, a declarat Dan Petrescu.

Foto: Federația Română de Fotbal

CITEȘTE ȘI:

Summary
Primele critici ale lui Mirel Rădoi la adresa lui Mario Camora și Dan Petrescu!
Article Name
Primele critici ale lui Mirel Rădoi la adresa lui Mario Camora și Dan Petrescu!
Description
Ce le-a transmis selecționerul căpitanului și antrenorului CFR-ului?
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo