Peluza Cătălin Hîldan acuză: „Zeci de jucători sunt contaminați cu Covid-19! Totul a fost ținut sub tăcere!”

Fanii acționari a lui Dinamo au anunțat totul printr-un comunicat!

Dinamoviștii din Peluza Cătălin Hîldan, prin proiectul DDB, atrag atenția asupra situației de la viitoarea adversară din Liga 1, FC Voluntari, cu care alb-roșii ar trebui să joace duminică.

În cursul serii de vineri, pe pagina oficială de Facebook a celor din Peluza Cătălin Hîldan, a apărut un comunicat care ar trebui să dea de gândit celor care sunt responsabili de conducerea fotbalului românesc, și nu numai.

Iată comunicatul oficial al suporterilor dinamoviști:

JOS MĂȘTILE! Boleșnița ascunsă de la Voluntari!

Înainte de a intra în subiect, trebuie să subliniem că Dinamo își dorește ca meciul cu Voluntari să se joace, la fel cum își dorește ca toate meciurile rămase să fie disputate.

În situația pe care o prezentăm aici este vorba în primul rând despre SĂNĂTATEA UNOR OAMENI, chiar dacă în ultima vreme oamenii aceștia au fost priviți mai mult prim prisma cifrelor din drepturile de televiziune.

Vorbim de sănătatea adversarilor și de cea a jucătorilor noștri, care și așa este pusă în pericol de programul infernal, care încalcă orice regulă din medicina sportivă.

Ceea ce spunem aici trebuie să fie și un avertisment pentru toți cei responsabili, pentru toți cei care închid ochii sau se fac că plouă când vine vorba de riscurile la care sunt supuși acești OAMENI și familiile lor.

Suntem pe primul loc în Europa la decese (raportat la 100.000 de locuitori) și la creșterea numărului de persoane infectate cu covid-19. DAR ASTA NU CONTEAZĂ!

…Nobilii Romei și-au plătit biletele la Colosseum. Gladiatorii trebuie să ofere spectacolul. Lupta de dragul publicului este mai importantă decât viața lor.

Mai grav este că vorbim nu doar despre niște oameni mari, tratați ca niște gladiatori, ci despre niște copii care nici măcar nu joacă fotbal pe bani.

Săptămâna aceasta la FC Voluntari s-au făcut teste de covid la greu. Câteva ambulanțe au venit de mai multe ori și toți copiii de la Academia Voluntari au fost testați.

Rezultatul este incredibil: ZECI DE JUCĂTORI SUNT CONTAMINAȚI CU COVID-19!!!

Jucătorii au fost trimiși acasă și li s-a spus că sunt în carantină, că nu au voie să iasă din casă și că poliția va veni de câteva ori pe zi să-i controleze că se află la domiciliu.

Academia s-a închis. Totul a fost ținut sub tăcere. Oficialii lui FC Voluntari au dat declarații la tv, dar n-au suflat o vorbă despre problemele grave de sănătate de la club. În mod normal trebuia să fie declanșată o anchetă epidemiologică.

Jucătorii de la echipa mare ar fi trebuit să fie testați. Mai ales că ultimul test fusese făcut pe 23 iulie.

Avem dubii serioase legate de sinceritatea celor care prezintă rezultatele testelor. OR FI ACELEAȘI PERSOANE care, la ultimul nostru meci la Voluntari, au tipărit bilete cu aceeași serie, ca să bage banii direct în buzunar?

Juniorii de la Academia Voluntari se antrenează în aceeași bază sportivă cu seniorii. Cu mască și fără mască, se întâlnesc, se salută, vorbesc, intră și ies pe aceleași porți.

Mai mult decât atât, uneori JOACĂ MECIURI AMICALE ÎNTRE EI. Ultimul meci al seniorilor a fost, nu de mult, cu juniorii de la U19.

IATĂ CELE 8 SOLICITĂRI ALE NOASTRE:

 • 1. Cerem TESTAREA DE URGENȚĂ a jucătorilor de la FC Voluntari, înaintea meciului de duminică!
 • 2. Cerem ca REZULTATELE SĂ NU MAI FIE ASCUNSE!
 • 3. SOLICITĂM AJUTORUL PRESEI!
 • 4. Cerem ca DSP Ilfov să prezinte datele pe care le deține despre situația de la FC Voluntari!
 • 5. SOLICITĂM INTERVENȚIA FORURILOR COMPETENTE DIN FOTBAL, pentru a asigura o testare UNIFORMĂ a jucătorilor (același tip de test)
 • 6. CEREM CA FRF, care tocmai a primit fonduri importante de la FIFA, să folosescă o parte din acești bani pentru siguranța și sănătatea jucătorilor!
 • 7. Cerem un tratament egal pentru toate echipele din Liga 1!
 • 8. Solicităm Ministerului Sănătății și Institutului Național de Sănătate Publică o poziție medicală autorizată legată de expunerea la efort maximal a sportivilor de performanță, după perioada de carantină, atât pentru cei testați negativ, dar ținuți în izolare, cât și pentru cei testați pozitiv și vindecați.

Mai mult decât atât, la acest comunicat a fost atașată și o poză cu o declarație recentă a președintelui clubului FC Voluntari, Ioan Andone, care pare că s-a dat de gol și ceea ce atenționează Peluza Cătălin Hîldan s-ar putea să fie într-o oarecare măsură real.

„CFR putea să-l scoată pe Păun din lot, să nu spună nimic, jucau meciul din seara aceasta și se termina cu toată nebunia”, declara Ioan Andone imediat după ce s-a descoperit primul caz pozitiv de infectare cu coronavirus la CFR Cluj, lucru care a dus la amânarea meciului cu FCSB.

În cursul acestei dimineți, clubul FC Voluntari a ținut să le răspundă celor din Peluza Cătălin Hîldan tot printr-un comunicat oficial postat pe Facebook, și a făcut următoarele precizări:

Academia de Fotbal Voluntari nu este închisă, activitatea acesteia derulandu-se conform protocolului instituit de Ministerul Tineretului și Sportului și a Ministerului Sănătății.

 • Academia Voluntari și-a reluat activitatea la data de 01.07.2020,
 • s-a reluat activitatea târziu, față de alte cluburi care deja organizau selecții și jocuri amicale,
 • juniorii noștri au început pregătirile după întocmirea unui protocol medical, protocol care respectă în totalitate recomandările Ministerului Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului ( 10 juniori pe teren, termoscanare, dezinfectare jucătorilor, distanțare fizică la antrenamente, declarații din partea părinților, chestionare epidemiologică, accesul și părăsirea bazelor de antrenament pe porți diferite, pauze între
 • antrenamente de 30 de minute, pentru a evita aglomerația jucătorilor, etc. ).
 • antrenorii din cadrul Academiei au fost instruiți, înainte de reluarea activității, cu privire la protocolul medical.
 • niciun junior din cadrul academiei nu a fost depistat cu temperatură.
 • nicio ambulanță nu a fost chemată la niciun antrenament ( în cazul în care era detectat vreun junior cu Covid 19 se declanșa imediat de către DSP anchetă epidemiologică).
 • juniorii sunt termoscanati la intrarea în bazele sportive, iar temperatura este trecută de către antrenori într-un tabel.
 • materialele cu care se lucrează la antrenament ( mingii, copete, etc.) sunt dezinfectate după fiecare antrenament.

Jucătorii de la prima echipa NU au intrat în contact cu vreunul din juniorii Academiei de Fotbal Voluntari, aceștia din urmă folosind căi de acces diferite către terenurile de antrenament în zile și intervale orare diferite față de pregătirile echipei mari.

Propunem grupului „Peluza Cătălin Hîldan” să înceteze cu astfel de tertipuri ieftine preluate, parcă, din vecinătatea stadionului echipei pe care o susțin, Circul de Stat.

Probabil, situația disperată în care se află Dinamo București a condus la propagarea acestei avalanșe de informații FALSE.

Considerăm că aceste INVENȚII SINISTRE aduc grave prejudicii de imagine clubului și orașului nostru, drept pentru care FC Voluntari va acționa în instanță organizația „Peluza Cătălin Hîldan”

Foto: Facebook/PeluzaCatalinHildan

CITEȘTE ȘI:
Alex Băluță a semnat și se va lupta la titlu: „E foarte fericit, și-a dorit mult!”
Astra – Universitatea Craiova, amânat pentru a treia oară! Oltenii ar fi plătit testele giurgiuvenilor!
Dan Nistor o trimite pe Dinamo în „B”
Al treilea transfer al verii pentru FCSB: „Voi o să râdeți, dar mie îmi place de el!”
Reacția inedită a lui Gigi Becali: ”Țara arde și baba se piaptănă!”
Daniel Pancu aproape de Steaua: „Gigi Becali a încercat de trei ori să mă ia!”
S-a încheiat Adunarea Generală de la LPF!
Gigi Mulțescu: „Se joacă cu pistoalele pe masă, nu i-am văzut foarte afectați”
Ruben Albes: „Am profitat la maxim…”
Dani Coman iese la atac: „Cei de la Craiova fac presiuni!”
Șeicii lui Manchester City nu mai țin cont de bani și pregătesc un transfer spectaculos!

REȚELE SOCIALE

3,450FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
196AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI