Patrick Kluivert şi Guus Hiddink au intrat în Programul DDB: „Am discutat şi despre venirea lor în România!”

O nouă lovitură reușită de suporterii dinamoviști!

Suporterii au rămas singura speranță a dinamoviștilor pentru a reuși să mențină clubul în viață, iar fanii din Programul DDB reușesc lovitură după lovitură, în ciuda tuturor problemelor uriașe cauzate de acționarii spanioli.

Fanii lui Dinamo au ajuns cunoscuţi în toată lumea, pentru faptul că ajută clubul să supravieţuiască şi oferă sume importate prin proiectul demarat.

La ultimele meciuri ale echipei de pe teren propriu, aceștia au pus la vânzare bilete online, și la fiecare partidă au reușit să facă sold-out, deși nu pot fi momentan prezenți pe stadion din cauza restricțiilor.

În Programul DDB se află în acest moment peste 14.000 de membri socios, iar în următoarele zile doi oameni celebri în fotbalul mondial au promis că îşi vor face şi ei card DDB.

Patrick Kluivert şi Guus Hiddink vor să se alăture proiectului, toate acestea realizandu-se prin intermediul lui Gevaro Nepomuceno, venit în Ștefan Cel Mare în această iarnă. Atacantul statului Curacao îl are acum ca selecționer pe Hiddink, în timp ce Kluivert a îndeplinit acelaşi rol, în urmă cu ceva timp.

Managerul sportiv al celor de la Dinamo, Mario Nicolae, a recunoscut în direct la Look Sport că cei doi oameni cu nume important în fotbal au rămas impresionați de ceea ce fac suporterii dinamoviști, iar în primvara sunt așteptați chiar în România pentru a cunoaște mai bine clubul.

”Spanoilii au aruncat bugetul în aer. Acum trebuie să venim ca smurdul, să stingem incendiul. Suporterii nu mai ştiu ce să facă să salveze clubul. Fac eforturi uriaşe. Fanii au adus peste un milion de euro, în cam un an de zile. Eu văd ce se întâmplă şi e ceva extraordinar. Mulţi erau sceptici, dar ne sună oameni ca Guus Hiddink, să-şi facă şi ei card de membru al DDB.

E selecţionerul statului Curacao, unde joacă Nepomuceno. Au vorbit, antrenorul ştie situaţia şi a zis că îşi va face card DDB. Patrick Kluivert o să-şi facă şi el card DDB, pentru că a fost şi el selecţioner al statului Curacao. E prieten bun cu Nepomuceno.

Oamenii importanţi din afara României au aflat ce fac fanii şi vor să se alăture proiectului. Eu am discutat şi despre venirea lor în România. Se puteau face lucruri frumoase, dar pandemia pune multe bariere. Poate cu venirea primăverii s-ar putea să fie unul din ei în platou aici”, a declarat Mario Nicolae.

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
441AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI