decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

pablo cortacero cosmin contra

Pablo Cortacero îl avertizează pe Cosmin Contra: „Rezultatele trebuie să vorbească!”

Mesajul acționarului majoritar din „Ștefan Cel Mare” după ce fanii i-au cerut demisia lui Contra!

Dinamo pare că nu se regăsește sub conducerea spaniolă și a lui Cosmin Contra, iar „câinii” au pierdut la limită și în etapa a 7-a a Ligii 1, împotriva liderului la zi, Universitatea Craiova, scor 0-1.

Oltenii au câștigat derby-ul de pe Arena Națională după un penalty controversat obținut de Marius Constantin. Centralul Horațiu Feșnic a considerat că Ante Puljic, căpitanul dinamoviștilor, l-a ținut pe veteranul Craiovei în careu, după care l-a împins, acordând imediat lovitura de la 11 metri, pe care Alex Cicâldău a transformat-o cu ceva emoții.

La finalul partidei cu Universitatea Craiova, Cosmin Contra a dat de înțeles că postul său nu este atât de sigur pe cât pare, având în vedere relația lui apropiată cu noii acționari spanioli. Acesta a afirmat că numai rezultatele îl țin în viață pe antrenor, iar fanii dinamoviști l-au contestat vehement pe „Guriță” pe rețelele de socializare și nu numai.

„Dacă nu începem să câștigăm, presiunea va fi din ce în ce mai mare și va fi o problemă. Nu știu dacă există răbdare din partea conducerii. Sunt riscurile meseriei și o știu foarte bine. Dacă nu vom câștiga foarte repede, există posibilitatea ca noua conducere să se gândească la o schimbare. Când nu sunt rezultate, antrenorul cade primul”, a declarat Cosmin Contra.

Dinamo a obținut doar 5 puncte în șapte etape, deși a adus jucători și antrenori pe bani mulți. Fanii au luat foc după ce „câinii” au pierdut și partida cu Universitatea Craiova. Au invadat rețele de socializare cu mesaje prin care au cerut să fie adus un antrenor spaniol în locul lui Cosmin Contra. Noul acționar principal nici nu vrea să audă de așa ceva și a identificat de unde vin problemele echipei.

„Eu am încredere totală în Contra, dar evident că rezultatele trebuie să vorbească. Ceea ce știu este că se muncește foarte bine la echipă și că atât el cât și directorul sportiv și tot staff-ul tehnic și-au făcut treaba.

Tot ce s-a întâmplat vine și pe fondul unei săptămâni în care s-au scris multe minciuni în presă despre bani și poate că și asta i-a făcut pe jucători să fie destabilizați. Dar să fie clar, noi suntem serioși din toate punctele de vedere și asigurăm toate condițiile ca Dinamo să fie sus, acolo unde-i este locul”, a declarat Pablo Cortacero.

Noul conducător al trupei din „Ștefan Cel Mare” a transmis un mesaj și pentru fani. Le cere răbdare și este convins că echipa își va reveni, cu Cosmin Contra pe bancă.

„Mesajul meu pentru suporteri este următorul: Răbdare, răbdare, răbdare. Nu putem ca după fiecare înfrângere să cerem demisia lui Contra, mai sunt multe puncte puse în joc și sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul”, a spus Cortacero.

Acționarul majoritar de la Dinamo a vorbit și despre obiectivul principal al echipei din acest sezon, accederea în play-off. Pablo Cortacero recunoaște că nici nu ia în calcul un nou sezon în play-out.

„Nici nu vreau să vorbesc despre asta. Dinamo trebuie să fie în play-off. Echipa asta este construită ca să fie în play-off! Avem un lot foarte bun și eu sunt convins că vor veni rezultatele bune într-un timp cât mai scurt.

Contra e antrenorul echipei și atât el, cât toți cei care se ocupă de partea sportivă știu că trebuie să îmbunătățească niște aspecte și o vor face. Dar și jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren”, a mai afirmat Pablo Cortacero.

Foto: Facebook/FCDinamoOfficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Pablo Cortacero îl avertizează pe Cosmin Contra: "Rezultatele trebuie să vorbească!"
Article Name
Pablo Cortacero îl avertizează pe Cosmin Contra: "Rezultatele trebuie să vorbească!"
Description
Mesajul acționarului majoritar din "Ștefan Cel Mare" după ce fanii i-au cerut demisia lui Contra!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo