O nouă condamnare pentru Adrian Mititelu: „Sistemul judiciar din România este unul infect!”

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 atacă sistemul judiciar!

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948 a primit o nouă condamnare, iar fiul acestuia a atacat dur sistemul judiciar din țară.

„LA CRAIOVA, CA LA NIMENI !

Tatăl meu a fost astăzi condamnat de către Tribunalul Dolj la 5 ani de închisoare pentru o presupusă faptă de evaziune fiscala în formă continuată din urmă cu 17 ani !

Toți ceilalti 9 inculpați din dosar au fost însă achitați pentru aceeași faptă, mai puțin tatăl meu!

LA TOȚI CEILALȚI 9 INCULPAȚI LI S-A APLICAT PRESCRIPȚIA, MAI PUȚIN TATĂLUI MEU DEOARECE SE NUMEȘTE ADRIAN MITITELU !

Sistemul judiciar din România este unul infect!”, a scris fiul lui Adrian Mititelu, pe Facebook.

Tribunalul Dolj a dat astăzi decizia pe fond, iar Adrian Mititelu poate face recurs în 10 zile, după ce a mai primit o condamnare la închisoare.

„Condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedepsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a ?i lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, pe o durată de 4 ani, după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. 

În baza art.36 alin.1 raportat la art.34 alin.1 lit.b din Codul penal din 1969 contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului prin prezenta sentinţă şi prin sentinţa penală nr.82/13.02.2019 pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 5997/63/2016 definitivă prin decizia penală nr.1364/5.11.2020 pronunţată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 (cinci) ani închisoare”, se specifică în sentinţa anunţată astăzi de Tribunalul Dolj.

In prima condamnare pe care a primit-o Adrian Mititelu a fost acuzat de evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, iar în prezent este la închisoare.

Foto: Adrian Mititelu Jr.

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
348AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI