Noul „star” al lui Gigi Becali convinge unul dintre oficialii din echipa națională!

Evoluțiile bune din tricoul FCSB-ului în prima jumătate a sezonului își spun cuvântul în cazul unei convocări la naționala mare!

Noua ”perlă” a lui Gigi Becali, Octavian Popescu, l-a convins pe Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, iar acesta spune că nu este exclus ca jucătorul să apară cât de curând la echipa națională a României.

Tânărul care va împlini în curând 18 ani este revelația sezonului la FCSB și unul dintre cei mai promițători jucători ai roș-albaștrilor, iar cota sa a explodat în urma evoluțiilor din ultimul timp.

”Am spus, la noi contează mai puțin vârsta, important e ca jucătorii să aibă un randament bun la echipele de club și dacă ei vor juca foarte bine și noi considerăm că la anumite meciuri pot să fie la echipa națională, poate să ajungă orice jucător la echipa națională.

Da, îmi place de Octavian Popescu, are niște calități foarte bune, o tehnică bună în regim de viteză, este bun în ultimii 20 de metri, pentru că am văzut că ia acțiuni unu contra unu. Este la început, trebuie să nu începem acum să îl ridicăm și pe el și să îl facem la nu știu câte milioane de euro.

Important este să fie constant, să joace bine în continuare, să fie în primul 11 meci de meci și cu siguranță dacă va munci și va fi serios în continuare, va ajunge un jucător de mare valoare”, a declarat Nicolae Dică conform ProSport.

Cota lui Octavian Popescu a explodat din momentul sosirii la FCSB atunci când avea o valoare estimată la 50.000 de euro. În momentul de față tânărul jucător al roș-albaștrilor este cotat la 350.000 de euro conform Transfermarkt.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
348AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI