septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Nistor-1024x576

Nistor: ”Așa țară, așa Federație!”

Atac către toată lumea, nimeni nu i-a scapăt!

CFR Cluj s-a impus cu 3-1 în Bănie împotriva Universității Craiova, unul dintre goluri fiind marcate chiar de către Dan Nistor. La finalul meciului acesta a răbufnit și a atatac pe toată lumea:

„Îmi pare nespus de rău pentru miile de suporteri care au crezut în noi, din păcate am dezamăgit, dar asta e viața, trebuie să luptăm mai mult. La ce a fost în ultima perioadă, sincer să vă zic.. să afli în ultimele ore că trebuie să joci finala Cupei… că nu e finala campionatului! Numai finala Cupei se joacă așa, dacă e egal să se meargă în prelungiri. Așa țară, așa Federație!”

A vorbit și despre programul ardelenilor înainte de finala campionatului:

”Cluj e o echipă cu jucători experimentați, erau foarte periculoși la fazele fixe, Mister ne-a și spus asta. Din păcate așa ne-au și dat goluri.

Cred că o să râdeti de mine. Cred că au avut meciul cu Botoșani și meciul cu Steaua (FCSB) în plus față de noi. Amicale, se poate spune și așa.

Am mers la București, am vrut să ne întoarcem acasă, ne-am oprit în nu știu ce pădure că trebuie să jucăm cu Astra. Am mai stat 4 zile la București, pe drum… trebuie să mergem acasă. A fost o perioadă foarte grea.

Nu vreau să discut despre problema asta, dacă merită CFR Cluj să fie campioană. Am văzut că au și foarte mulți oameni influenți acolo.

Aș fi vrut ca echipa să câștige, iar eu să nu marchez. Era un meci foarte important, dar a fost greu, te anunță cu o oră înainte de meci că trebuie să jucăm prelungiri dacă se termină egal… Așa ceva eu nu am mai întâlnit în viața mea. OK, ne-au bătut, au fost mai buni.”

Nu l-a uitat nici pe Bogdan Mara, care anunța înainte de meci că ardelenii nu vor intra pe teren:

„Mara ar trebui să vorbească mai puțin, că o să spun mai multe despre el și nu e cazul.”

A comentat și situația din Ștefan Cel Mare, acolo unde fostul sau club risca retrogradarea și este în cel mai greu moment din istorie:

”Am văzut că Dinamo nu mai e programată. Altă bombă nucleara în Liga 1. Așa ceva nu se poate, este inadmisibil ce se întâmplă în România. Dacă nu sunt programați, cum să își câștige meciurile Dinamo? Nu o văd pe Dinamo în Liga 2, dar cine știe, la noi e posibil orice”

Poza: Facebook/UCVOficial

CITEȘTE ȘI:
Dinamo, în pragul dezastrului!
Fotbalistul trecut pe la echipe precum Manchester City, Inter, AC Milan și Liverpool, negociază o mutare la CFR Cluj!
CFR Cluj, drumul spre grupe: Program+adversari!
Căpitanul lui Universitatea Craiova a recunoscut cine i-a adus titlul CFR-ului: „Sper să plece cât mai repede din România!”
Arlauskis și-a luat la revedere de la CFR cu un mesaj emoționant: „Ultimul meci cu gladiatorii mei!”
Patronul lui CFR Cluj, reacție la adresa Craiovei după titlul câștigat de ardeleni: „Noi nu am câștigat prin culise!”
Alex Chipciu, sincer după titlul câștigat cu CFR Cluj: „Am crezut că va fi cel mai ușor titlu! La al treilea gol am plâns!”
Riscăm să nu fim primiți în Europa: „Sperăm ca o echipă să câștige în 90 de minute!”
Au câștigat primul meci, dar trag un semnal de alarmă: „Organele vitale sunt afectate!”
Ce se întâmplă în caz de egalitate între Craiova și CFR?
Craiova – CFR în pericol!

Summary
Nistor: ”Așa țară, așa Federație!”
Article Name
Nistor: ”Așa țară, așa Federație!”
Description
Atac către toată lumea, nimeni nu i-a scapăt !
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo