Mirel Rădoi: „Stiu cum este momentul Middlesbrough”

Declaratiile selectionerului dupa victoria cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi a vorbit la finalul partidei despre thrillerul cu Macedonia de Nord și se declară mulțumit de cele 3 puncte obținute în debutul preliminarilor de mondial:

„Chiar a fost un thriller. Ni s-a părut că totul e prea ușor, că totul merge bine, apoi ne-a trecut glonțul pe la cap. Într-un minut puteam irosi totul. Am întâlnit una adversar bun. Chiar țin să îl felicit pe Goran Pandev. Nu am văzut niciun jucător la vârsta asta să găsească spațiile libere așa repede, să protejeze, să nu piardă nicio minge. Felicitări pentru o astfel de carieră!

Este o seară de poveste pentru noi, mă bucur că e una fericită. Am avut o cădere totală în două minute. Vlad Chiricheș încerca să îi trezească, dar nu reacționau. Am trecut și eu prin momentul Middlesbrough și știu cum este. Mă bucur că ne-am revenit. Au urmat momente ca la box, chiar am zis pe bancă, nu se va termina egalitate, ori ei, ori noi”, a declarat Mirel Rădoi, la Pro X.

Acesta a spus și cum a reușit să îi urmărească pe tricolori cât a fost în izolare:

„Am fost în permanentă legătură cu jucătorii. Federația a pus camere pe stâlpii de la Mogoșoaia, am urmărit tot. Cei din staff știau principiile, discutasem lucrurile clar. Tocmai, luăm în calcul că se poate întâmpla orice. Meritul e al băieților și al staff-ului. Mă bucur că am ajuns alături de ei. Nu e meritul meu deloc, doar am ajutat.”, a declarat Mirel Rădoi, la Pro TV. 

Foto: Echipa națională de fotbal a României

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
411AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI