septembrie 18, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

mircea rednic

Mircea Rednic are drum liber spre Dinamo: „Să plece Iuda!”

Aproape de al 5-lea mandat în „Ștefan Cel Mare”

Politehnica Iași nu va mai fi antrenată de Mircea Rednic în sezonul următor. Contractul dintre părți, care a expirat la finalul sezonului, nu a mai fost prelungit. Mircea Rednic a dezamăgit la Poli Iași. Moldovenii au încheiat sezonul abia pe locul 12, care, în condiții normale, ar fi dus la baraj. Mai mult, ieșenii puteau retrograda direct, dacă Dinamo ar fi obținut cel puțin 5 puncte din cele 5 restanțe pe care le mai avea de disputat! În cele 18 partide din Liga 1 pe banca lui Poli Iași, Rednic a bifat numai 5 victorii, 4 remize și 9 înfrângeri.

Mutarea cea mai spectaculoasă în luna august ar putea fi constituită de revenirea lui Mircea Rednic în „Ștefan cel Mare”, care e pe punctul să înceapă al 5-lea mandat la Dinamo. Acesta este prima opțiune a fanilor-acționari din programul DDB, Rednic urmând a avea puteri de antrenor-manager la echipă.

Ionel Dănciulescu a recunoscut că și l-ar dori pe Mircea Rednic din nou pe banca echipei sale de suflet și consideră că s-a greșit enorm atunci când acesta a fost îndepărtat ultima dată.

”Tot acest sezon a fost de coșmar. Nereușit din toate punctele de vedere. Odată cu începutul de sezon, cu îndepărtarea lui Mircea Rednic. E principala cauză care a dus la începutul declinului nostru în acest sezon. Sunt convins că lucrurile n-ar fi ajuns în această situație. Acest sezon a fost plin numai de eșecuri, de lucruri negative. O parte din vină o are și conducerea administrativă, e o vină pe care trebuie să și-o asume toată lumea. Cel mai important este că am reușit să salvăm Dinamo. Sper să învățăm din greșelile trecutului”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport Special.

Dinamoviștii l-ar mai dori în staff-ul administrativ și pe Alexandru David, fostul președinte, doar că acesta preferă să rămână departe de fotbal, fiind implicat în proiecte politice.

În ceea ce-l privește pe Gigi Mulțescu, viitorul tehnicianului de 68 de ani rămâne legat de Dinamo. Omul și-a câștigat respectul „câinilor” prin sosirea la echipă într-un moment crucial, a strâns 4 puncte cu formația în două meciuri și va rămâne în cadrul clubului, având o funcție tehnică sau în staff-ul administrativ.

La finalul ultimei partide din play-out cu Hermannstadt, Mircea Rednic a vorbit despre situația de la Dinamo și știe de ce s-a ajuns ca alb-roșii să aibă emoții pentru evitarea retrogradării. Nu s-a ferit deloc să vorbească despre Bogdan Balanescu, principalul vinovat pentru care Dinamo nu mai are deloc performanțe în ultimii ani.

„Contractul meu cu Iașiul s-a încheiat, o să vedem ce se va întâmpla zilele următoare. Acolo e un singur vinovat! Acum, dacă nu-și dă demisia, ar trebui înlăturat. A ajuns să conducă un om care n-are nicio treabă cu fotbalul. Să-și vadă de drumul lui și să plece! E Iuda! El e bun doar la „hârcioage”, a spus Rednic după ultima sa partidă pe banca moldovenilor.

Foto: Facebook/CSMPolitehnicaIasiOficial

CITEȘTE ȘI:

Summary
Mircea Rednic are drum liber spre Dinamo: "Să plece Iuda!"
Article Name
Mircea Rednic are drum liber spre Dinamo: "Să plece Iuda!"
Description
Aproape de al 5-lea mandat în "Ștefan Cel Mare"
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo