Mircea Lucescu despre Marius Șumudică: „N-are potențial să rămână la nivelul acesta!”

Antrenorul lui Dinamo Kiev este de părere că Șumudică nu se va bate la titlu!

Mircea Lucescu a vorbit despre performanța lui Marius Șumudică la Gaziantep și despre viitorul acestuia, după ce echipa sa a picat pe locul 4.

„A avut un sezon excelent și a reușit să motiveze excelent jucătorii, dar mi-am dat seama că nu are potențial să rămână la nivelul acesta pentru că sunt echipe mai puternice care au nevoie de puncte și de prezența în cupele europene. Orice punct îl face este unul câștigat.

Este un foarte bun motivator, este un foarte bun pedagog în relația cu jucătorii. Este mai puțin diplomat în relație cu ceilalți. Eu vorbesc de suporteri, de public. Problema este că a făcut eforturi foarte mari să ducă echipa acolo unde este. El vrea să profite de o situație și eu îi dau dreptate pentru că nu se știe când se mai întorc astfel de momente”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a mai vorbit și despre scandalul rasist în care este implicat Șumudică în Turcia și îi ia apărarea.

„Ce pot să spun? Fiecare reacționează în funcție de educația lui, instruirea lui și inteligența lui. Celui care a făcut această afirmație îi lipsește ceva. Se uită faptul că românii au făcut foarte mult pentru fotbalul turcesc. Mai ales Hagi și Gică Popescu, Ilie… A fost un moment în care intrau foarte greu în Europa. Cred că ar trebui să existe mai mult respect pentru acești oameni”, a mai spus Mircea Lucescu.

Foto: Fanatik

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,446FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
314AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI