septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

mihai stoica

Mihai Stoica, în culmea fericirii după înfrângerea lui Dinamo!

Ironiile oficialului de la FCSB la adresa rivalei!

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a ironizat-o pe Dinamo, imediat după înfrângerea contra Chindiei.

Dinamo a jucat jalnic la Ploiești și a pierdut în fața Chindiei, scor 0-1. „Câinii roșii” nu a avut niciun șut pe poartă în acest meci, lucru care ar trebui să îi dea motive de îngrijorare staff-ului „alb-roșu”. A fost primul meci pe banca bucureștenilor pentru Cosmin Contra, care trebuie să schimbe multe lucruri la echipă.

Chindia Târgoviște a câștigat datorită golului marcat de Daniel Florea, în prelungirile primei reprize, însă scorul putea fi mult mai mare, având în vedere ratările formației care a fost decimată de COVID-19 în aceasta săptămână.

„Încap și 18 echipe în Liga 1. Din 2020-2021”, a scris Mihai Stoica pe Facebook, făcând referire la faptul că Dinamo a evitat retrogradarea în sezonul trecut datorită schimbării sistemului competițional, de la 14 la 16 echipe. În acel moment, „câinii” mai aveau de disputat 5 meciuri, suspendate din cauza situației epidemiologice, și se aflau pe penultimul loc al clasamentului din play-out, care era direct retrogradabil.

Ulterior, tot pe pagina sa oficială de Facebook, oficialul celor de la FCSB a publicat o fotografie cu turnul Chindiei, alături de descrierea: „Eternă și fascinantă”

Imagine preluată de pe Facebook-ul oficial a lui Mihai Stoica

Dinamo nu are nicio victorie în noul sezon competițional din Liga 1, iar Cosmin Contra a debutat cum nu se putea mai rău în noul său mandat pe banca formației din „Ștefan Cel Mare”. Singurul punct obținut de „câini” în noua ediție de campionat a fost obținut cu Gigi Mulțescu pe bancă, după egalul cu Hermannstadt din prima etapă, scor 1-1.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Mihai Stoica, în culmea fericirii după înfrângerea lui Dinamo!
Article Name
Mihai Stoica, în culmea fericirii după înfrângerea lui Dinamo!
Description
Ironiile oficialului de la FCSB la adresa rivalei!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo