octombrie 26, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

mihai stoica

Mihai Stoica: „Asta a fost minunea de care numai MAGICA STEAUA poate fi capabilă în Europa!”

Directorul sportiv al FCSB-ului, în extaz după calificarea dramatică din Serbia!

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a reacționat exuberant pe Facebook, la scurt timp după ce roș-albaștrii au câștigat la loteria penalty-urilor duelul cu Backa Topola.

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Europa League după un meci absolut nebun în Serbia, scor 6-6 (4 – 5 după loviturile de departajare) cu Backa Topola.

MM Stoica a fost diagnosticat siel cu COVID-19 și n-a putut face deplasarea în Serbia, dar vorbește la superlativ despre performanța reușită de FCSB și nu ezită să-i critice vehement pe contestatarii echipei roș-albastre.

„Câtă ură poate genera cea mai iubită echipă de fotbal din Romania în rândul celor care se fac de râs aproape zilnic în media sportivă? Cum să califici drept rușinoasă o calificare obținută în deplasare, în Serbia, fiind forțați să jucăm cu un portar debutant, născut în 2001, cu un fundaș dreapta folosit fundaș stânga, născut în 2003, cu un alt debutant în cupele europene care n-a jucat niciodată fundaș central, cu Perianu, născut 2002 – 130 minute + lovituri de departajare ( a scos eliminare, a câștigat toate duelurile, a ajuns în careul advers fiind extrem de periculos și ȘI-A ASUMAT executarea unei lovituri), cu variante de pe bancă doi băieți născuți în 2000 (Robert provocând autogolul gazdelor și pasându-i decisiv lui Dennis Man)…. Nu uitați că cei 3 care au dus echipa în spate, Coman, Man și Moruțan au 22, 22 și 21 ani…

Rușinea vă aparține, dragi cetățeni ROMÂNI care sunteți formatori de opinie…

N-am auzit pe nimeni să remarce sacrificiul lui Florinel Coman și să înfiereze bestialitatea atacului adversarului. Am auzit spunându-se că am fost norocoși că au rămas în 9. Păi da, pentru că Moruțan a fost stopat doar prin fault grosolan, iar pe Perianu l-a sfârtecat din spate un adversar. Mare noroc, aveți dreptate…

Ce va fi cu Liberec, dacă vom fi măcar 13 nici nu mai contează. Asta a fost minunea de care numai MAGICA STEAUA poate fi capabilă în Europa. Adică acolo unde contează!”, a fost primul mesaj a lui Mihai Stoica de pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, într-o altă postare, Mihai Stoica a anunțat că e hotărât să revină în prim-plan la FCSB, după o perioadă destul de lungă în care făcuse un considerabil pas înapoi.

„Luasem decizia de a nu mai ieși niciodată în presă, de a amenda, rar, anumite exagerări ale presei și ale oponenților doar în acest spațiu. Problemele personale mă convinseseră că e mai bine așa. Și, strict pentru mine, era.

Remarcabila prestație ale acestor copii, faptul că n-au capotat nici în asemenea condiții, că au predat o lecție de bărbăție și sacrificiu (fă-te bine repede, Florinele!) tocmai în patria războinicilor nr. 1 ai Europei, fiind montați impecabil de cel mai mare luptător stelist al ultimului deceniu, Mihai Pintilii și – nu în ultimul rând – linșajul mediatic la care am fost supuși, în ultima vreme mi-au schimbat radical decizia!

Promit în fața întregii suflări roș-albastre că – după ce voi învinge acest virus parșiv, cu care am meci 1 la 1 de 10 zile – mă voi reîntoarce în funcția în care am obținut cele mai mari performanțe ale unul club românesc după 1989 și voi apăra această echipă tânără, talentată și iubită de milioane de români! Copiii, m-ați convins, nu vă mai las singuri câte zile voi avea în această viață!!!”, a mai scris directorul sportiv al FCSB-ului.

FCSB va juca săptămâna viitoare în turul 3 preliminar al Europa League cu Slovan Liberec (Cehia), care a învins-o ieri pe Riterai, scor 5-1. Roș-albaștrii vor disputa meciul din turul 3 pe teren propriu pe data de 24 septembrie.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Mihai Stoica: "Asta a fost minunea de care numai MAGICA STEAUA poate fi capabilă în Europa!"
Article Name
Mihai Stoica: "Asta a fost minunea de care numai MAGICA STEAUA poate fi capabilă în Europa!"
Description
Directorul sportiv al FCSB-ului, în extaz după calificarea dramatică din Serbia!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo