Anunțul lui Mihai Rotaru despre venirea lui Mirel Rădoi la Craiova: „L-am vrut de patru ori!”

De ce crede patronul oltenilor că actualul selecționer ar fi antrenorul perfect?

După demiterea oficială a lui Corneliu Papură de la Universitatea Craiova, a apărut o listă cu tot mai multe nume posibile pentru înlocuirea antrenorului care i-a lăsat pe olteni pe locul 3 în Liga 1, la 8 puncte de liderul FCSB.

Mihai Rotaru a oferit primele declarații după ce echipa pe care o finanțează a rămas fară antrenor principal și a anunțat că are mai multe nume pe listă, majoritatea fiind străini. Patronul oltenilor a dezvăluit că de luni va începe negocierile și în scurt timp speră să aducă în Bănie antrenorul capabil să câștige titlul după o pauză de 31 de ani.

Patronul Universității Craiova a mai recunoscut însă că are o relație foarte bună cu actualul selecționer al naționalei, Mirel Rădoi, și că, în trecut, au existat discuții pentru a prelua formația din Bănie.

Totuși, Mihai Rotaru a dat garanții că acum nu încearcă să-l aducă pe Mirel Rădoi la formația sa, deoarece ar fi o lipsă de respect față de echipa națională.

„Pe Mirel Rădoi l-am vrut de patru ori, nu o dată. Cu Mirel discuţiile sunt tot timpul. Discut o dată la o lună de zile, mă întâlnesc cu el, vine la meciurile Universităţii. A avut ofertă să vină să antreneze Craiova prima dată acum patru ani de zile, după să fie şef la Centrul de Copii şi Juniori. El este la echipa naţională, noi nu o să vrem să îi facem ofertă lui Rădoi. Ar fi o lipsă de respect faţă de echipa naţională şi faţă de Rădoi”, a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport.

În ultimele zile, în presă au mai apărut mai multe nume favorite pentru sosirea la Craiova, printre care se numără Emil Săndoi, Adrian Mutu, Gică Craioveanu sau Walter Zenga.

Mihai Rotaru a negat însă orice fel de discuție cu acești antrenori și a anunțat că pregătește o surpriză pentru toată lumea, gândindu-se tot mai serios să aducă un tehnician care nu a mai lucrat până acum în România.

„Cele trei sau patru variante apărute în presă nu sunt adevărate. O să venim cu o surpriză. Gică Craioveanu este prietenul nostru, colegul meu de serviciu, dar nu a vorbit nimeni despre o astfel de variantă.

Antrenorul poate să fie român sau străin, nu am o problemă din acest punct de vedere, dar va fi o surpriză. Eu spun că acum nu se gândește nimeni la el. Nu pot să spun că este Zenga, x sau y.

Provocarea cea mare este să găsim un antrenor care nu a lucrat în România sau la Craiova. Avem mai mulți antrenori care ne-au fost propuși de-a lungul timpului și care au fost studiați. De acolo vom alege.

Unii au contract la echipe mai bune sau mai puțin bune. Nou antrenor își va putea aduce un secund. Nu cred că poate refuza să lucreze cu preparatorii noștri fizici, la ce CV au”, a mai spus finanțatorul oltenilor.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
355AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI