octombrie 26, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

florinel coman fcsb

Mihai Pintilii trage un semnal de alarmă după meciul nebun din Serbia: „Nu știu câți vom fi sănătoși!”

Roș-albaștrii au de gând să amâne meciul de campionat cu FC Argeș!

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Europa League după un meci absolut nebun în Serbia, scor 6-6 (4 – 5 după loviturile de departajare) cu Backa Topola.

FCSB a fost lovită serios de coronavirus, iar roș-albaștrii vor să amâne meciul cu FC Argeș, care se va disputa înaintea partidei cu Slovan Liberec. Asta a recunoscut și Mihai Pintilii, imediat după meciul nebun cu Backa Topola.

„Sper să nu mai trăiesc niciodată așa ceva! Pentru meciul de campionat, cu FC Argeș, nici nu știu câți ne mai întoarcem acasă. Nu știu câți vom fi sănătoși. Conducerea se va ocupa, să vedem dacă putem amâna meciul cu Argeșul. Cred că e posibil acest lucru. Rămâne de văzut, se va ocupa conducerea”, a spus Mihai Pintilii.

Florinel Coman s-a rupt în Serbia!

Șocat de cum a arătat partida din Serbia, Pintilii a vorbit și despre situația lui Florinel Coman, care a suferit o accidentare serioasă cu Backa Topola.

Coman a scăpat spre poarta sârbilor pe o fază de contaatac, dar un apărător al celor de la Backa Topola a intrat dur asupra fotbalistului de la FCSB.

Piciorul lui Florinel Coman a fost prins în gazon, iar fotbalistul FCSB-ului a început să plângă pe teren până la intervenția oamenilor din staff-ul medical al fostei vicecampioane a României, lucru care lasă de înțeles că accidentarea suferită de internaționalul român este foarte serioasă.

Florinel Coman a primit îngrijiri medicale din partea staff-ului FCSB-ului în afara suprafeței de joc, dar medicul i-a transmis lui Mihai Pintilii că fotbalistul nu mai poate continua și trebuie să efectueze încă o schimbare.

Astfel, Mihai Pintilii l-a introdus pe teren pe Ovidiu Horsia, iar Florinel Coman s-a deplasat spre zona vestiarelor cu ajutorul oamenilor din staff-ul medical al fostei vicecampioanei României, iar fotbalistul nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Nu mă mai întrebați de Florinel Coman, nici nu știu ce să spun. După ce că aveam situația aia, a mai venit și accidentarea asta. Nu știu ce vom face mai departe. E clar că nu e o situație ușoară. A fost o noapte grea înainte de meci. N-am dormit, iar mulți dintre jucători s-au trezit de 5-6 ori. Nu e ușor să știi că ai COVID-19, să stai cu frica în sân”, a declarat secundul FCSB-ului la finalul partidei.

Mihai Pintilii a fost bulversat și de evoluția din Serbia a portarului Răzvan Ducan, care a greșit grav la patru goluri înscrise de sârbi, însă apoi a fost decisiv la loviturile de departajare.

„Ducan? Nu pot să-l cert. Nici nu mai știu la câte goluri a greșit. Unul, două sau mai multe. La câte goluri au fost… E și greu să le mai ții minte. E un copil. Ați văzut că ne-a salvat la penalty-uri, asta e cel mai important. Acest meci, probabil, îl va ajuta în viitor, în cariera pe care o va avea”, a mai spus Pintilii la flash-interviu.

Foto: ProSport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Mihai Pintilii trage un semnal de alarmă după meciul nebun din Serbia: "Nu știu câți vom fi sănătoși!"
Article Name
Mihai Pintilii trage un semnal de alarmă după meciul nebun din Serbia: "Nu știu câți vom fi sănătoși!"
Description
Roș-albaștrii au de gând să amâne meciul de campionat cu FC Argeș!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal
Publisher Logo