Mesajul emoționant a lui Mihai Eșanu la despărțirea de Dinamo: „Nu a depins de mine!”

Portarul ar fi vrut să pună umărul la revenirea „câinilor” pe prima scenă a fotbalului românesc!

Crescut în academia lui Dinamo, goalkeeper-ul Mihai Eșanu (24 de ani) s-a văzut nevoit să se despartă în acest start de sezon de clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Cotat în prezent la 250.000 de euro, Eșanu rămâne liber de contract după ce noul tehnician al „câinilor”, Ovidiu Burcă, i-a transmis că nu se va mai baza pe serviciile sale în actuala ediție de ligă secundă.

La despărțirea de formația din „Ștefan Cel Mare”, Mihai Eșanu a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, menționând faptul că aceasta decizie nu a depins în totalitate de el.

„Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări.

Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine. Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele”, a postat Mihai Eșanu.

Mihai Eșanu a evoluat pentru echipa mare a celor de la Dinamo în 46 de partide, încasând 62 de goluri, iar în 13 dintre acestea a reușit să mențină poarta intactă.

Momentan, principalul portar rămas la Dinamo, cel care a apărat în prima etapă a noului sezon de Liga a 2-a împotriva celor de la Progresul Spartac, este Denis Oncescu, un tânăr care va împlini 18 ani pe 15 august, iar rezerva sa este Ștefan Fara (21 de ani).

Foto: Radio Dinamo 1948

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
429AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI