Marius Șumudică a făcut show în Serbia și a fost aplaudat la final de jurnaliștii locali!

Declarațiile care au stârnit amuzamentul după înfrângerea de la Belgrad!

Marius Șumudică a avut o conferință de presă cum rar s-a mai văzut, mai ales de la instalarea sa pe banca celor de la CFR Cluj.

După eșecul usturător din manșa tur a play-off-ului UEFA Europa League în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4, tehnicianul campioanei României nu și-a iertat jucătorii pentru greșelile făcute și a avut niște declarații care i-a amuzat pe jurnaliștii sârbi prezenți la conferința de presă.

„În astfel de meciuri în care mai faci și cadou, îl pui sub brăduleț și îi mai pui și o fundiță… Ce să fac eu de pe margine? Să iau un pistol să-l împușc pe ăla să cadă când scapă singur pe contraatac? E mingea noastră și luăm trei goluri pe contraatac. Ce să fac? Dacă aș avea ca la PlayStation sau ca la FIFA să mă joc cu alea aș încerca să fac ceva de pe bancă.

Când vine minge din corner și Ivanic marchează cu capul fară să sară măcar de parcă era la antrenament, păi ce să facă Șumudică? Păi spuneți voi dacă Șumudică e vinovat. Ce să fac eu la faza aia? Să intru eu să sar la cap cu Ivanic? Nu pot! Spuneți adevărul dacă eu greșesc cu ceva.

Când Șumudică e vinovat, am ridicat mâna și am recunoscut. Dar în momentul în care tu îi dai mingea… Îi deschizi ușa cuiva să intre în casă, unui hoț, și îi zici: „intră bă și ia-mi Rolex-ul de aici”, păi ăla e prost? Ți-l lasă acolo?

Nu mai pot să mai înghit, am înghițit destul. La Banja Luka ajung cu două mingi centrate în careu, luăm două goluri. Astăzi în prima repriză Steaua Roșie ajunge de două ori la noi în careu pe greșelile noastre, luăm două goluri. În a doua repriză am crezut că a venit Crăciunul.

Știți ce jucători a pierdut CFR-ul față de anii trecuți? Păi juca Burcă, fundaș central de echipă națională. Mai juca Vinicius, mai juca Bordeianu în fața apărării, era Djokovic, deci CFR a pierdut axul central. Eu improvizez. Bouhenna mi s-a accidentat, Chipciu mi s-a accidentat, Păun are cartonașe roșii, cu cine să joc? S-o aduc pe mama să o bag în teren?

Păi în momentul în care pregătești ceva, mă chinui, luăm chartere, clubul plătește, face eforturi, și noi trei goluri le facem cadouri oameni buni… N-am văzut în viața mea așa ceva. Mi-am adus aminte de Paște când căutam ouă prin grădină. Îmi punea mama oualete și eu să găsesc câte mi-a pus”, a declarat Marius Șumudică după înfrângerea de pe „Maracana” din Serbia.

La finalul conferinței de presă care a durat aproximativ 20 de minute, jurnaliștii sârbi care s-au amuzat copios de spusele lui Șumudică l-au aplaudat pe tehnicianul ardelenilor la ieșirea din sală.

CFR Cluj va da din nou piept cu Steaua Roșie Belgrad peste o săptămână, în Gruia. În cazul în care ardelenii nu vor reuși să întoarcă soarta calificării, vor ajunge direct în grupele UEFA Europa Conference League.

Foto: CFR 1907 Cluj

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,510FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
343AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI