septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Sumudica

Marius Șumudică: „Eu îmi rup carnetul de antrenor. Ar trebui să-și pună ștreangul de gât”

Supărare mare pentru Șumudică: „Nu se poate asta”

Rapid a ratat promovarea în Liga 1, iar lucrurile au început să se complice în Giulești și vor trebui să se organizeze în cel mai scurt timp pentru că pregătirile pentru noul sezon vor începe curând, iar Marius Șumudică a răbufnit la adresa lui Dan Alexa:

„Este o lipsă totală de profesionalism. Eu ca antrenor n-aș fi acceptat să opresc autocarul și să încep să cânt cu suporterii. Eu îi iubesc pe suporterii Rapidului, dar sunt profesionist. În momentul în care mă duc să joc un meci decisiv la 40 de grade, să descarc adrenalină din jucători în felul acesta? Nu se poate să oprești autocarul și să începi să cânți. Cel mai important target erau cele trei puncte!”

Giuleștenii aveau nevoie de victorie pentru a prinde locul de baraj și a juca împotriva Chindiei Târgoviște, însă au făcut egal cu Turris în ultimul meci.

Acționarul clubului a dezvăluit bugetul clubului pentru fostul sezon, iar Șumudica a ieșit la atac:

„Ați cheltuit două milioane de euro. Ar trebui să-și pună ștreangul de gât, la figurat. Să dea o bombă, tot la figurat. Nu se poate! Doamne, Doamne, Doamne! La divizia B să ai banii ăștia!

Cum să arate o echipă așa, de banii ăștia? Nu se poate… au fost salarii de șase mii de euro la liga a doua! Nu se poate așa ceva! Dacă un jucător de la Rapid merită 6.000 de euro, eu îmi rup carnetul de antrenor”

Rapid a rămas fără directorul general Ovidiu Burcă și fară antrenorul principal Dan Alexa, iar Pancu este și el pe punct de plecare. Conducerea i-a propus lui Daniel Niculae să revină lângă echipă.

Poza: prosport.ro

CITEȘTE ȘI:

Summary
Marius Sumudica: "Eu îmi rup carnetul de antrenor. Ar trebui să-și pună ștreangul de gât"
Article Name
Marius Sumudica: "Eu îmi rup carnetul de antrenor. Ar trebui să-și pună ștreangul de gât"
Description
Supărare mare pentru Sumudica: „Nu se poate asta”
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo