Marius Șumudică după despărțirea de Gaziantep: „Dacă vă arăt mesajele de la jucători, încremeniți!”

Tehnicianul român a spus totul despre ruptura cu turcii!

Marius Șumudică, fostul tehnician a lui Gaziantep, a vorbit în direct la Digi Sport Special despre ruptura cu clubul și a povestit tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia.

Se pare că totul a plecat de la o declarație de după ultimul meci, care nu i-a picat bine baskanului de la club.

„Declarație mea a fost interpretată greșit, aia cu soția, ei nu au gustat-o. Eram în contact cu echipe din Arabia Saudită. Discuțiile pentru prelungire s-au amânat. Eu nu voiam să plec, pentru că mă bucuram de niște rezultate extraordinare aici. Am vrut să rămân în Europa. Am rămas surprins că aveam atâta timp pentru a negocia și n-am vorbit, decât în ultimele săptămâni. Am acceptat discuțiile totuși.

Mi s-a spus că sunt probleme cu banii și că va trebui să continuăm în anumite condiții, să fac un discount. N-am fost de acord, m-am ridicat, dorind să mă debarasez de discuție. Ei au fost deranjați. Unul dintre cei 10 care a venit să stea de vorbă cu mine a intrat în camera mea după: «Facem un efort și mărim salariul pentru tot staff-ul». Era o sumă infimă. N-am fost de acord. În condițiile actuale, i-am transmis că vreau să-mi duc contractul la bun sfârșit. «Nu, în două ore vreau să semnăm contractul», mi-a răspuns. Nu voiam să fac așa ceva! Când am părăsit stadionul după meciul cu Sivasspor, mă așteptau televiziunile. Clubul dăduse un comunicat deja prin care spunea că eu câștig anumite sume de bani, ireale! Ei calculau cu totul, cu staff, cu bonusuri, taxe.

M-am simțit trădat. Am devenit imediat contestat de suporterii din Gaziantep care mă divinizau înainte cu o săptămână. Nu a fost o problemă de bani, ci de gest, cum au pus problema. Îmi cer scuze dacă am jignit orașul Gaziantep, șefii echipei, cei care aduc bani la club. Însă eu chiar m-am simțit jignit. Nu am greșit cu nimic, doar mi s-a spus că nu pot continua din cauza acelei glume. Dar ce am făcut eu aici… nu o să mai aibă așa ceva în viața lor! Dacă va arăt mesajele de la jucători, încremeniți! Cu inimioare… «Cel mai bun antrenor cu care am lucrat tu ești!». Am primit mesaje de la 19 jucători, și de la Mirallas, care a jucat peste 160 de meciuri la Everton. O să vă arăt mesajele când revin în țară”, a declarat Marius Șumudică.

După, tehnicianul român a discutat și despre planurile de viitor și despre telefoanele pe care le-a primit pentru a reveni rapid pe banca tehnică.

„Vreau să mă întorc în țară și să iau o pauză. Primesc telefoane, inclusiv din Turcia, dar nu e momentul să mă întorc acum. În România nu vreau să revin”, a mai transmis Șumudică.

Foto: Gaziantep

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,446FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
314AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI