septembrie 27, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

Marius Șumudică

Marius Șumudică a semnat!

„Am avut ofertă din Golf, dar am refuzat!”

Marius Șumudică, unul dintre cei mai buni antrenori români la ora actuală, a semnat prelungirea de contract cu turcii de la Gaziantep și îi va pregăti și în noul sezon.

Șefii echipei l-au convins să mai rămână, promitandu-i că vor face transferuri și vor rezolva situația lui Alexandru Maxim, adus doar împrumut de la Mainz.

Astazi, Alexandru Maxim a părăsit oficial Bundesliga. Și-a reziliat contractul cu Mainz și s-a înțeles in principiu cu Gaziantep, echipa la care și-a relansat cariera. Sefii turci îl vor in continuare pe internationalul roman, mai ales că este un jucător cerut insistent de Marius Șumudică.

„Mâine este discuția finală despre Maxim. Eu îmi doresc foarte mult să rămână. A făcut diferența. Îmi doresc să îmi fac o echipă bună”

„Momentan mai am o săptămână de vacanţă, nu am semnat niciun contract. Cu siguranţă, dacă se va întâmpla lucrul acesta pe viitor, cluburile vor anunţa. Nu cred că mai e o surpriză pentru nimeni că mi-aş dori să continui cu Marius Şumudică la Gaziantep. În fotbal, până nu e ceva negru pe alb, se poate întâmpla orice”, a declarat Alexandru Maxim, dupa ce presa turca a scris ca ar fi semnat deja un contract pe urmatorii doi ani cu Gaziantep.

Marius Șumudică a terminat sezonul pe locul 8 cu o nou promovată și ofertele nu au lipsit să apară.

„Am avut ofertă din Golf pe care am refuzat-o ieri. Chiar dacă era pe mai mulți bani, am preferat să rămân în Turcia, că vreau să rămân în Europa. Sunt niște lucruri care te fac să te simți antrenor. Mănâncă fotbal pe pâine. Este un campionat extrem de puternic în Turcia”

La echipă, Marius Șumudică îl mai are la dispoziție pe Junior Morais, cu care a castigat titlul la Astra Giurgiu, dar și pe Alin Toșca, fundașul stanga al naționalei Romaniei.

Poza: 1923.ro

CITEȘTE ȘI:

Summary
Marius Șumudică a semnat !
Article Name
Marius Șumudică a semnat !
Description
„Am avut ofertă din Golf, dar am refuzat”
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo