decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

laurentiu reghecampf fcsb

Laurentiu Reghecampf nu vine la FCSB!

Mihai Stoica a transmis clar mesajul venit de la patronul clubului!

Laurentiu Reghecampf (45 de ani) s-a despărţit de Al-Wahda în acest weekend şi în acest moment este liber de contract.

Deşi s-a vorbit intens în ultimele zile despre revenirea sa la FCSB, având în vedere că o bună parte din fostul său staff se află acum pe banca tehnică a roș-albaștrilor, antrenorul are alte planuri.

Soția și impresara acestuia, Anamaria Prodan, a afirmat că Reghecampf nu are de gând să revină în România și că are deja oferte de la mai multe cluburi din străinătate.

„Nu vine! Este în discuții cu alții”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Realitatea Sportivă.

Acest răspuns scurt al Anamariei Prodan nu a fost însă destul de convingător pentru jurnaliști, astfel că după victoria FCSB-ului obținută în fața celor de la Academica Clinceni, scor 2-0, Mihai Stoica a fost întrebat insistent despre posibila înlocuire a lui Toni Petrea cu Laurentiu Reghecampf, însă directorul general al roș-albaștrilor a oferit un răspuns clar și a afirmat că a primit și un mesaj de la patronul Gigi Becali cu privire la acest aspect.

„Eu cred că cel mai bine ar fi să-l sunați pe Reghe. El este un tip care nu ascunde nimic și vă va spune că nu a existat nicio discuție cu noi. Avem antrenor și nu se pune problema să-l schimbăm.

Ce le putem reproșa celor de-acum? Că a fost COVID, că am trecut prin cea mai neagră perioadă și că am ieșit din Europa? Într-un singur meci ne-am prezentat dezastruos. Și acela a fost meciul de la Voluntari, unde am pierdut. Am bătut Dinamo când eram la 30% din capacitate.

Vorbiți cu Reghe și vă va spune că nu există nicio discuție! Despre viitor cine poate vorbi? Patronul nu mai vorbește în public, dar mesajul lui e: „Nu se pune problema să schimbăm antrenorul!”, a declarat Mihai Stoica la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Singurul care a dat insa de inteles ca exista o posibilitate ca Laurentiu Reghecampf sa revina la FCSB a fost chiar fostul sau secund, Toni Petrea, care acum alaturi de Thomas Neubert vor sa o readuca pe echipa patronata de Gigi Becali in fruntea Ligii 1.

„N-am vorbit cu Laur, nu știu ce s-a întâmplat acolo, o să vedem, viața ne poate oferi și alte surprize. Nu este un moment prea plăcut și n-am vorbit cu el. Am fost cu el o lungă perioadă de timp, l-am ajutat, m-a ajutat, dacă va avea nevoie de mine, o să vedem. Reghecampf înseamnă foarte mult pentru mine”, a punctat Toni Petrea.

Laurentiu Reghecampf a mai antrenat la FCSB în perioada 2012 – 2014, când a câștigat două titluri în Liga 1 și o Supercupă, și între decembrie 2015 și mai 2017, când roș-albaștrii au cucerit o Cupă a Ligii.

La cârma roş-albaştrilor, Reghecampf a avut câteva borne memorabile: în 2013 a câştigat titlul cu 5 etape înainte de finalul sezonului, egalând astfel recordul lui Emeric Ienei. Cu el pe bancă, FCSB a reuşit în premieră să elimine din Europa o deţinătoare a UEFA Champions League: Ajax (sezonul 2012/2013). A învins de asemenea Chelsea, deţinătoarea UEFA Champions League din anul respectiv, cu 1-0, pe Arena Naţională.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

Summary
Laurențiu Reghecampf nu vine la FCSB!
Article Name
Laurențiu Reghecampf nu vine la FCSB!
Description
Mihai Stoica a transmis clar mesajul venit de la patronul clubului!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo