Jerry Gane și-a decis viitorul: „Stau până la finalul anului pentru jucători și pentru suporteri!”

Deși Cosmin Contra a părăsit-o pe Dinamo, secundul său rămâne pentru a ajuta echipa!

Deși problemele persistă în Ștefan Cel Mare, jucătorii rămași la Dinamo reușesc în continuare să se motiveze și să ofere motive de bucurie suporterilor.

Cu Jerry Gane rămas pe bancă după plecarea lui Cosmin Contra, Dinamo a reușit să se impună la Pitești în fața celor de la FC Argeș după un gol spectaculos reușit de Juan Camara.

Antrenorul rămas să o ajute pe Dinamo i-a dedicat victoria lui Cosmin Contra și a glumit când a venit vorba de promisiunile spaniolilor, spunând că îl așteaptă pe Moș Crăciun cu o minune odată cu venirea sărbătorilor de iarnă.

„Ne-am luat cele 3 puncte, suntem la a treia victorie consecutivă. Dedicăm victoria lui Cosmin. Numai eu știu cât a suferit în ultimul timp. Victoria e în primul rând pentru el, iar în al doilea rând pentru fani, care demonstrează că rămân mereu alături de noi.

M-am consultat cu Cosmin, eu fac parte din staff-ul lui. Conjunctura a făcut să fiu aici și e normal să mă consult cu el. N-a fost ușor. E din ce în ce mai greu. Situația la nivel administrativ nu e una bună, suntem din august neplătiți, nu se schimbă nimic. Singura satisfacție e să câștigăm punctele din campionat. Mesajele date de fani și faptul că au venit la hotel ne bucură foarte mult.

Nu știu dacă e rușinos. Fanii nu pot nici ei singuri. Așteptăm un miracol, lăsați-mă să cred în Moș Crăciun, nu în ‘proxima semana’. Ar fi minunat ca acest club să nu ajungă la faliment. Nu merită să ajungă așa. Poate se vor schimba lucrurile mult în bine cu noul stadion”, a declarat Jerry Gane.

Colaboratul lui Contra din ultimii ani a confirmat faptul că va rămâne la Dinamo până cel puțin în pauza competițională din iarnă, iar atunci va decide ce e mai bine pentru el.

Jucătorii rămași în Ștefan Cel Mare și suporterii sunt singurii pentru care Jerry Gane a decis să ajute echipa alb-roșie în finalul primei părți a acestui sezon.

„Stau până la finalul anului, cele trei etape, apoi vedem ce se întâmplă. E normal să procedez aşa pentru jucători şi pentru suporterii acestei echipe. Din respect pentru ei voi rămâne şi la fel ar fi făcut şi Cosmin dacă nu apăreau probelemele de sănătate. Am stat lângă el, nu vorbesc aiurea. Rămâne de văzut ce vor face şi jucătorii pentru care termenele notificărilor expiră”, a mai spus Jerry Gane.

Până acum, în urma memoriilor depuse la FIFA, Dinamo a pierdut trei jucători, iar în zilele următoare se așteaptă ca încă câțiva străini veniți în vară să părăsească formația din Ștefan Cel Mare. Borja Valle, Isma Lopez și Rene Hinojo sunt cei care s-au săturat de promisiunile acționarilor spanioli și au părăsit România.

Dinamo se află abia pe locul 12 în Liga 1, cu 12 puncte obținute în cele 12 runde din acest sezon. Poli Iași, CFR Cluj și Academica Clinceni sunt ultimele adversare pe care le vor întâlni „câinii roșii” în acest an.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
355AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI