Ionel Dănciulescu a răbufnit în direct după toate minciunile spaniolilor: „Plecați cu toții! Rușine să vă fie!”

Fostul director tehnic din „Ștefan Cel Mare” nu mai suportă să își vadă clubul de suflet la marginea prăpastiei!

Situația de la Dinamo devine din ce în ce mai incertă, după ce spaniolii, în frunte cu Pablo Cortacero, au intrat în ultima săptămână într-un război total și cu fanii acționari din Peluza Cătălin Hîldan.

Promisiunile continuă să vină de la o zi la alta, însă jucătorii și staff-ul tehnic sunt neplatiti de 100 de zile, așa cum a afirmat și antrenorul echipei, Cosmin Contra.

Ionel Dănciulescu se confundă cu istoria lui Dinamo și pe teren și în afara lui, iar ultimele evenimente de la gruparea alb-roșiilor l-au indignat teribil.

Fosta glorie dinamovistă a răbufnit în direct la Digi Sport și a lansat un adevărat rechizitoriu la adresa conducătorilor spanioli care au preluat clubul.

”Văd că se victimizează acum, au luat legătura cu ambasada Spaniei, spun că sunt amenințați de fani. De ce nu au luat legătura să anunțe ce impostori, ce mincinoși sunt, de ce nu spun că Rufo a sărit să-l bată pe Borja Valle la Săftica?

Vin să ne dea lecții că vor să facă academie ca în America, stau aici vai de capul lor, pe spatele unui sponsor care le dă bani de țigări.

Acum sunt comisioane de 40 de mii de euro la transferuri printr-o firmă care aparține lui Melero, care nu mai face parte din proiect. Trebuie să ne punem niște întrebări, Rufo și Cortacero au făcut aceste contracte uriașe”, a fost reacția dură a lui Danciu.

Ionel Dănciulescu l-a și ironizat pe acționarul majoritar al clubului, Pablo Cortacero, în momentul în care a urmărit o înregistrare video de la conferința de prezentare a noii conduceri.

L-am văzut că folosea dezinfectant, dacă nu erau camerele pe el, l-ar fi luat și pe ăla. Antrenorul de portari a fost prieten în școală cu Cortacero. Rufo Collado era vânzător de ceva, nu știu ce vindea. Ăștia sunt profesioniști?

Sunt niște impostori, nici nu mai trebuie să vorbim despre asta. Eu sper să nu distrugă acest brand uriaș pentru România”, a transmis Ionel Dănciulescu.

În final, Dănciulescu a avut un mesaj clar pentru toți șefii spanioli veniți în România, pe care îi îndeamnă să plece cât mai repede din România și să plătească pentru răul făcut.

„Plecați cu toții, dar plătiți înainte. Rușine, rușine să vă fie!”, a încheiat Ionel Dănciulescu.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,508FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
355AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI