septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

viitorul

Înlocuitorul lui Gică Hagi a fost prezentat oficial!

Viitorul a făcut astăzi anunțul mult așteptat de fani!

Gheorghe Hagi a decis să se retragă din funcția de manager tehnic al echipei Viitorul, pe care o patronează de altfel, iar astăzi se pare că a găsit înlocuitorul ideal al formației de la malul Mării, preluând modelul celor de la Hermannstadt.

Începând de astăzi, formația constănțeană are o nouă conducere tehnică! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanța!

Tehnicianul spaniol a semnat, în prezența lui Gheorghe Hagi, a președintelui clubului, Gheorghe Popescu și a directorului sportiv, Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaționalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formației Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, precum și antrenor secund la Real Sociedad.

Iată care a fost prima reacție a lui Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez după sosirea în România:

„Sunt bucuros pentru că fac parte dintr-o echipă care are o filosofie și o strategie marcată de a da în continuare încredere tuturor jucătorilor din cadrul Academiei Hagi, precum și tinerilor idn țară care dorescă să facă parte din acest proiect. Îmi amintesc de un moment foarte important al generației de la Mondialul din Statele Unite și adevărul este că fotbalul românesc se caracterizează prin descoperirea jucătorilor de mare valoare așa cum au fost și Gică Hagi și președintele Gică Popescu, două nume de referință. Suntem conștienți unde ne aflăm și avem responsabilitatea și motivația de a continua dezvoltarea și producerea fotbaliștilor de nivel european. Obiectivul este clar: pe de o parte de a continua dezvoltarea jucătorilor din cadrul Academiei și pe de altă parte de a genera o atmosferă pozitivă care să ne permită să ne dezvoltăm cât mai repede o mentalitate de a îmbunătăți filosofia pe care o avem. Contăm pe suportul conducerii și cred că vor fi cele mai bune condiții de a realiza ce ne propunem pentru noul sezon”, a spus Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, în cadrul unei conferințe de presă.

Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este al doilea antrenor de naționalitate spaniolă care ajunge în România în această vară, după ce Ruben Albes a venit la Sibiu odată cu noua conducere pentru a-l înlocui pe Vasile Miriuta. Deși a fost contestat de fani din cauza ținutei vestimentare, Ruben Albes le-a dat peste nas contestatarilor și a reușit să o revitalizeze pe Hermannstadt, terminând pe locul 2 în play-out, tocmai sub Viitorul.

De menționat este că Hagi a lăudat aducerea lui Ruben Albes în România, chiar dacă Viitorul a învins-o categoric pe Hermannstadt, scor 4-1, chiar la debutul tehnicianului spaniol pe banca sibienilor: „I-am urat să aibă succes în România, să se simtă bine. România primeşte bine străinii”, spunea Hagi în urmă cu aproximativ o lună și jumătate.

Foto: Facebook/ViitorulFC

CITEȘTE ȘI:

Summary
Înlocuitorul lui Gică Hagi a fost prezentat oficial!
Article Name
Înlocuitorul lui Gică Hagi a fost prezentat oficial!
Description
Viitorul a făcut astăzi anunțul mult așteptat de fani!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo