În ce condiții poate pleca Dan Petrescu de la CFR: „Vine o echipă din Anglia, plăteşte clauza şi mă ia!”

„Bursucul” nu a înțeles de unde a început nemulțumirea suporterilor!

Dan Petrescu a oferit primele declarații după ce a avut o discuție cu patronul Neluțu Varga și au decis de comun acord ca înțelegerea dintre cei doi să continue.

În direct la Orange Sport, tehnicianul campioanei a vorbit mai amănunțit despre contractul său, spunând că singura condiţie ca el să plece de la CFR Cluj este să vină o echipă foarte mare şi potentă financiar şi să îi fie plătită clauza de reziliere, în valoare de 400.000 de euro.

De altfel, „Bursucul” a ținut din nou să precizeze că nu înțelege de unde au început toate aceste conflicte, întrucât din partea lui nu s-a pus niciodată problema plecării de la cârma echipei campioane.

„Exact lucrul acesta îl gândesc si eu, nu ştiu de ce s-a făcut aşa mare scandal pe asta. Nu am zis ca vreau să plec de la CFR, patronul nu a zis că vrea să mă dea afară.

Cineva a încercat să arunce informaţie sau la conferinţa mea de presă a crezut lumea că plec, nu am înţeles de ce a fost atâta tam-tam, eu fiind şi bolnav zilele astea… m-a sunat multă lume, nu am vrut să vorbesc, am vrut să mă fac bine.

Nu am înţeles nimic nici eu din ce a fost, am zis mereu că nu vreau să plec de la CFR, mereu m-am întors aici. Dacă cei din conducere vor considera că nu am rezultate, nu am ce să fac, nu pot să decid, nu sunt patronul, pot să decid echipele de start, antrenamentele.

Am contract doi ani, vreau să îl duc la capăt. Dacă nu voi reuşi, va fi faptul că am fost dat afară sau vine o echipă din Anglia, o echipă foarte bună, plăteşte clauza şi mă ia”, a declarat Dan Petrescu.

Cu două meciuri mai puțin în campionat, CFR Cluj se află pe locul 4 în această pauză competițională provocată de meciurile naționalei, cu 18 puncte acumulate. În grupa de Conference League, situația stă ceva mai prost, campioana României având doar un punct după primele două etape.

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,570FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
429AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI