decembrie 2, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

gigi multescu

Gigi Mulțescu a refuzat Universitatea Cluj!

Cine este acum favorit să preia banca ardelenilor?

Gigi Mulțescu (68 de ani), ultima dată antrenor la Dinamo, a fost contactat de Universitatea Cluj, club rămas fără antrenor după demisia lui Adrian Falub.

În ultimul mandat la Dinamo, Mulțescu a stat pe bancă 3 meciuri, înregistrând o victorie și două egaluri.

„A fost doar o discuție de principiu cu cei de la U Cluj, care a durat un minut. Nici măcar n-au fost negocieri. Este greșită interpretarea că aș fi plecat de la Dinamo”, a declarat Mulțescu pentru Gazeta Sporturilor.

După ce a fost înlăturat de pe banca echipei, pentru a i se face loc lui Cosmin Contra, Mulțescu a primit o funcție oficială în „Ștefan cel Mare”, aceea de director tehnic la Dinamo, o combinație între șef al Centrului de Copii și Juniori și cel al scouterilor.

Universitatea Cluj a rămas fără antrenor după doar trei etape din noul sezon!

Universitatea Cluj a anunțat despărțirea de antrenorul Adrian Falub (49 de ani). Tehnicianul și-a dat demisia din funcția pe care o ocupa din septembrie 2019.

Duminică, U Cluj a fost învinsă de Gloria Buzău, scor 1-2. „Șepcile Roșii” au condus cu 1-0, după golul lui Golan, însă „dubla” lui Iurcu din finalul partidei le-a provocat ardelenilor cea de-a doua înfrângere consecutivă, după 0-1 cu ASU Poli. Ardelenii au trei puncte după trei etape, iar Adrian Falub a fost sacrificat, si la cererile insistente ale suporterilor.

Se pare că tehnicianul le-ar fi promis suporterilor înaintea meciului că va demisiona în cazul unui eșec cu Gloria Buzău. Universitatea Cluj a strâns doar 3 puncte în primele 3 partide, un început negru în încercarea de a promova în primul eșalon.

Cine este acum favorit să preia banca Universității?

Imediat după demisia lui Adrian Falub, Daniel Stanciu a început să caute un nou antrenor, iar lista creionată de acesta conținea patru nume, dintre care unul era Gigi Mulțescu, care însă a refuzat oferta telefonică primită de la directorul sportiv al clubului clujean.

Mai multe surse susțin că ultimul nou-apărut pe lista conducerii clubului U Cluj pentru a prelua echipa după demisia lui Falub este Costel Enache (47 de ani), ultima dată antrenor la Petrolul. Acesta și-ar fi și dat acordul să preia formația aflată pe locul 14 din 21 în Liga a 2-a după trei etape. Enache a plecat de la Petrolul în luna august 2020, după ce a ratat promovarea în urma play-off-ului.

Un alt nume ofertat de U Cluj, potrivit surselor, a fost și Dan Alexa, ultima dată antrenor la Rapid și care acum este manager general la ASU Politehnica Timisoara. Alexa a refuzat însă să preia Universitatea.

Primul pe lista conducerii clujenilor a fost Claudiu Niculescu (44 de ani). Un idol al suporterilor de pe Cluj Arena, acesta ar fi varianta ideală pentru fani. Fostul atacant s-a retras ca jucător de la U Cluj și tot la această echipă și-a început și cariera de antrenor. Niculescu a pierdut pe un final dramatic promovarea directă cu CS Mioveni, în sezonul trecut, iar apoi a fost învins la baraj de Chindia.

Singurul obstacol în calea revenirii lui Niculescu la Cluj ar fi contractul cu CS Mioveni, dar acesta speră ca primarul să-i permită să plece. Niculescu are clauză de 100.000 de euro să se despartă de trupa argeșeană. Niculescu așteaptă și rezultatul meciului din etapa a 4-a pentru a-și cunoaște soarta la CS Mioveni. După primele trei etape a acumulat trei puncte din trei remize la scorul de 0-0, iar discuțiile între antrenor, conducere și primar s-au încheiat cu un ultimatum pentru întâlnirea de sâmbătă cu Metaloglobus.

Pe lista lui Daniel Stanciu se află și Eugen Neagoe (53 de ani). Antrenorul care în sezonul trecut a pregătit Dinamo și Hermannstadt este liber de contract și i-ar fi ușor să preia imediat echipa. Chiar dacă n-a mai antrenat în Liga a 2-a, Neagoe ar putea fi tentat să aleagă U Cluj, unde obiectivul este promovarea, iar experiența este avantajul său, în fața lui Claudiu Niculescu.

Foto: Gazeta Sporturilor

CITEȘTE ȘI:

Summary
Gigi Mulțescu a refuzat Universitatea Cluj!
Article Name
Gigi Mulțescu a refuzat Universitatea Cluj!
Description
Cine este acum favorit să preia banca ardelenilor?
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo