septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

gigi-becali-surprinde-din-nou-cupa-romaniei

Gigi Becali surprinde din nou: “Nu-i mare lucru victoria, bucuria reprezintă aia 300-400.000 euro!”

Bucurie pentru bani, nu pentru câștigarea Cupei României!

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a fixat ca obiectiv în acest sezon câștigarea Cupei României după ce și-a dat seama că echipa sa nu mai emite pretenții la titlu, în ideea în care își dorea să rezolve calificarea în tururile preliminare din Europa League. După victoria “ros-albaștrilor” în fața celor de la Sepsi, Gigi Becali a părut destul de bucuros, însă a surprins prin declarațiile lui, spunând că mai mult contează banii decât victoria și implicit trofeul.

„Nu-i mare lucru victoria, bucuria reprezintă aia 300-400.000 euro. Avem și de la sponsor vreo 100.000, în total luăm vreo 400.000, la mine la buzunar. Mi-a plăcut doar de Man. Coman a vrut a doua repriză, a mai mișcat, dar prima repriză nu a vrut. I-am spus lui Coman că Mirel nu îl ia la Echipa Națională dacă nu face faza defensivă. Lui Man nu ai ce să îi zici. Și când joacă echipa prost, tot face ceva”, a spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă jucătorii echipei sale vor primi prime după câștigarea Cupei, patronul FCSB-ului a dat un răspuns neașteptat pentru telespectatori, dar cunoscut deja de toți oamenii din clubul „ros-albastru”.

“Prime? Pentru ce? Strângem bani pentru zile negre. Salariile rămân înjumătățite până în septembrie, după aia revin la normal. Așa e făcut contractul!”, a raspuns Gigi Becali.

La fel ca în alte cazuri, Becali afirmă faptul că nu se mai bagă peste echipă, lăsându-i pe Toni Petrea și Thomas Neubert să se ocupe în întregime.

„Ascultare era cu Bogdan, ăsta nu știu dacă e cu Biserica. Cu Toni Petrea nu am vorbit foarte mult, am venit, l-am salutat și atât. Nu mă bag deocamdată, i-am spus doar să facă antrenamente în așa fel încât fotbaliștilor când ajung acasă să le fie somn. Când pun prietenele mâna pe ei, să le spună să îi lase în pace că le e somn. Meciurile următoare merg la Mănăstire. Nu mă mai interesează, să facă ce vor ei. Petrea și Neubert să facă ce vor ei, nu mă mai interesează în niciun fel. Gata cu acest sezon, la revedere!”, a mai comentat Gigi Becali in direct la Digi Sport.

Foto: Facebook/FCSBOfficial

CITEȘTE ȘI:
Dinamo în carantină: “Meciuri cu juniorii sau 0-3 la masa verde!”
Florin Tănase s-a răzgândit: “A fost cel mai bun sezon al meu la FCSB!”
Sibiul are fotbal: „Vor mai fi și alți jucători convocați”
Așa ar trebui să se protejeze echipele: ”Noi eliminăm orice situație potențial periculoasă”
Adrian Mutu strigă adunarea, România U21 se reunește!
Scenariu posibil: CFR Cluj campioană, Dinamo salvată de la retrogradare!
Propunerea care poate schimba total Liga 1: “Nimeni să nu retrogradeze și să promoveze 4 echipe”
Dan Alexa, supărat după înfrângerea cu FC Argeș: “Nu vreau să acuz, dar…”

Summary
Gigi Becali surprinde din nou: “Nu-i mare lucru victoria, bucuria reprezintă aia 300-400.000 euro!”
Article Name
Gigi Becali surprinde din nou: “Nu-i mare lucru victoria, bucuria reprezintă aia 300-400.000 euro!”
Description
Bucurie pentru bani, nu pentru câștigarea Cupei României!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo